Χιου Χέφνερ: Η ζωή του γίνεται ταινία με πολλά καυτά «λαγουδάκια»

Τζάρεντ Λίτο μην τα κάνεις θάλασσα.

Ο Χιου Χέφνερ μπορεί να άφησε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο  πριν μερικές μέρες, αλλά η ταινία για την ζωή του είναι ένα project που συζητείται από το 2007. Ο Μπρετ Ράτνερ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, αλλά λόγω παράλληλων ταινιών που είχε αναλάβει δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ την παραγωγή με αποτέλεσμα η ταινία να μην ξεκινήσει ποτέ τα γυρίσματα.

everything you need to know about hugh hefner tphz

Όμως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Ο Ράτνερ είναι καλός φίλος με τον ηθοποιό Τζάρεντ Λίτο, ο οποίος έδειξε από την αρχή το ενδιαφέρον του για τον ρόλο του ιδρυτή του Playboy. «Όταν  ο Τζάρεντ έμαθε πως έχω τα δικαιώματα για την ταινία του Χέφνερ, ήθελε αμέσως να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Μου είπε ότι θέλει να μπει στο πετσί του ρόλου και να καταλάβει τον χαρακτήρα» ανέφερε ο Ράτνερ στο Hollywood Reporter.

hugh hefner jared leto biopic

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως ο Λίτο δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να συναντήσει τον Χέφνερ στο Playboy Mansion, ώστε να μπορέσει να μελετήσει τις κινήσεις, την συμπεριφορά και τον τρόπο ομιλίας του. Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς εκεί έξω που μπορεί κάλλιστα να καλύψει τις ανάγκες του ρόλου.

hugh hefner

Δεν υπάρχει όμως καμία πληροφορία ακόμα για το πότε θα ολοκληρωθεί η ταινία και το project έχει κλείσει ήδη δεκαετία. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως θα το ξυρίσει το μούσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved