Οι Goodfellas συναντιούνται ξανά στο πλατό του Σκορτσέζε

Φωτογραφίες από τη νέα ταινία με Πατσίνο, Ντε Νίρο και Τζο Πέσι.

 Θα μπορούσες να το πεις και ως ένα άτυπο reunion των Goodfellas – αν και δε είναι πουθενά ο Ρέι Λιότα. Παρ’ όλα αυτά, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, The Irishman, είναι γεγονός. Η ταινία είναι βασισμένη στο αστυνομικό μυθιστόρημα «I Heard you Paint Houses» του Τσαρλς Μπράντ και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για την πραγαμτική ιστορία ενός εκτελεστή της μαφίας και συγκεκριμένα του θρυλικού γκάνγκστερ Ράσελ Μπουφαλίνο,  ο οποίος ονομαζόταν Τζίμι Χόφα και εξαφανίστηκε το 1975. Από τότε θεωρήθηκε νεκρός. Η ταινία θα εισχωρήσει στα σκοτεινά μυστικά και τον άλλο κόσμο των wiseguys, δίνοντας μία εικόνα «από μέσα».  Τον ρόλο αυτό θα ενσαρκώσει ο Αλ Πατσίνο, ενώ εκτός από τους Τζο Πέσι και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το καστ θα περιλαμβάνει τους Χάρβεϊ Καϊτέλ και Τζακ Χιούστον.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 και το μόνο σίγουρο είναι ότι με το καστ που περιλαμβάνει, θα σπάσει τα ταμεία. Δεν υπάρχει ακόμα trailer και κλιπ από την ταινία, αλλά υπάρχουν αυτές εδώ οι φωτογραφίες από το πλατό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved