Αυτή η σκηνή του It ήταν τόσο τρομαχτική που κόπηκε στο μοντάζ

Ρε, να μας πεθάνετε θέλετε;

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει πρέφα, το reboot του «It» τα καταφέρνει μία χαρά. Όχι μόνο στις κριτικές αλλά και στα έσοδα, μιας και την πρώτη εβδομάδα του Box Office άγγιξε τα 180 εκατομμύρια. Και λογικό το βρίσκουμε μιας και η ταινία είναι αδιανόητα τρομαχτική και πολλές σκηνές σου προκαλούν φρίκη.

Υπάρχει όμως και μία που κόπηκε στο μοντάζ και που ο ίδιος ο Bill Skarsgard, ο Pennywise ο κλόουν, την χαρακτήρισε ως μία από τις πιο φρικιαστικές και περίεργες για την μεγάλη οθόνη. «Είναι μία σκηνή από το 1600, ένα flashback προτού δημιουργηθεί ο Pennywise. Για την ακρίβεια δείχνει πως ακριβώς ξεκίνησε το στόρι  του και στις σκηνές δείχνω περισσότερο άνθρωπος παρά φρικιαστικός κλόουν» δήλωσε ο Skarsgard. «Ουσιαστικά δείχνει ότι το Αυτό κοιμόταν για χιλιάδες χρόνια πριν ξυπνήσει και ξεκινήσει να τρομοκρατεί τον κόσμο. Θα ήταν ωραίο να εξερευνούσαμε αυτό το κομμάτι της ιστορίας. Από πού προήλθε δηλαδή ο Pennywise και αν υπάρχει πράγματι μέσα στην φαντασία των παιδιών ή συμβαίνει κάτι παραπάνω».

Σε κάθε περίπτωση, μιας και θα υπάρξει δεύτερο μέρος για την ταινία, ίσως το flashback να βρει την θέση του εκεί και να «απλωθεί» με το νέο σενάριο.

Για να έχει φοβίσει μέχρι και τον ίδιο τον Skargard, μάλλον θα αξίζει τον κόπο…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved