Ψυχρός Πόλεμος, πειράματα και CΙΑ στο Wormwood

Μίνι σειρά για όσους αγάπησαν το Homeland.

Υπάρχουν δουλειές του ποδαριού και δουλειές με ποιότητα. Σειρές περισσότερο εμπορικές και σειρές για τον σκληρό πυρήνα των «σειράκηδων». Ε, λοιπόν, μία τέτοια προβλέπεται να είναι και το «Wormwood» που θα προβληθεί στο Netflix τον Δεκέμβριο.

Ιδιαίτερα όσοι αγαπήσατε το Homeland, μπορείτε να χτυπάτε παλαμάκια από την χαρά σας. Διότι αυτή εδώ είναι μια προσπάθεια να κινηματογραφηθεί στην οθόνη το σκοτεινό παρελθόν της CIA. Οι σκληρές μέθοδοί της κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όπου έφτασε να πειραματιστεί ακόμα και με ψυχοτρόπα ναρκωτικά (LCD) για να πετύχει τους σκοπούς της και να κυνηγήσει τους «εχθρούς» της.

Μάλιστα, το Wormwood ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια καθώς αναμειγνύει την κινηματογραφική μυθοπλασία με το ντοκιμαντέρ. Και υπεύθυνος για να το κάνει αυτό είναι ο μετρ του είδους, ο Errol Morris που έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τα Όσκαρ με τις δουλειές του.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο των 6 μόλις επεισοδίων θα βρίσκεται ο Πίτερ Σάρσγκααρντ, υποδυόμενος έναν άντρα που ψάχνει να βρει τι ακριβώς συνέβη στον πατέρα του και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του, σε μια πορεία που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τα καλά κρυμμένα μυστικά των μυστικών υπηρεσιών.

Και αυτό είναι το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό τρέιλερ που μας συστήνει τη σειρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved