Εσύ τι θα ζητούσες αν είχες μπροστά σου το Βουνό του Game of Thrones;

Οι περισσότεροι φανς του ζητούν μάλλον περίεργα πράγματα…

Η αλήθεια είναι πως από έναν ογκώδη τύπο όπως ο Hafpor Bjornsson, το Βουνό δηλαδή του Game of Thrones, δύο πράγματα μπορείς να ζητήσεις: είτε να βγάλετε σέλφι, είτε να πλακώσει στο ξύλο τον τύπο που σου έκανε μπούλινγκ στο Λύκειο. Κάτι άλλο δεν μπορούμε να σκεφτούμε.

Όμως ο ίδιος ο Bjornsson, τον οποίο τον τρέμει ολόκληρο το Westeros, δήλωσε σε συνέντευξη πως όταν ο κόσμος τον συναντά από κοντά, του ζητάει μάλλον περίεργα πράγματα. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος στο Entertainment Weekly.

«Το πιο συνηθισμένο είναι να τους ζουλήξω λίγο τα μάτια. Ή να κάνω πως τους σηκώνω από το κεφάλι. Η αλήθεια είναι πως δεν σηκώνω κανέναν παρά μόνο κάτι κοπέλες. Κοιτάω όμως να μην το κάνω γιατί άπαξ και σηκώσω στον αέρα ένα άτομο, μετά θέλουν και όσοι είναι τριγύρω. Προσπαθώ λοιπόν να είμαι δίκαιος».

Εκτός του ότι το λες και λίγο ανώμαλο να ζητάς από κάποιον να σου ζουλήξει τα μάτια, στην περίπτωση του Bjornsson είναι σαν να παίζεις με την φωτιά. Ένας άνθρωπος που έχει βγει 3 φορές ο δυνατότερος στον κόσμο, εύκολα μπορεί να κάνει λαθάκια – όπως για παράδειγμα να σε ζουλήξει λίγο παραπάνω. Και αν θυμάσαι πως κατάντησε ο  κακομοίρης ο Oberyn Martell, θα θυμάσαι και πως το ζούληγμα του Βουνού κάνει καλύτερη δουλειά και από αποχυμωτή.

Πάτε καλά μωρέ; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved