Και τώρα που τελειώνει το GoT για να δούμε τι άλλο παίζει σε Fantasy σειρά

Μια ματιά στη 2η σεζόν του The Shannara Chronicles.

Κάπου εκεί στα τέλη των 70s και στις αρχές των 80s, μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του γίγαντα Τόλκιν, το είδος του fantasy είχε πάρε εκδοτικά τα πάνω του. Πολλές θρυλικές σειρές είχαν βγει και μία από αυτές που είχε ξεχωρίσει ήταν και το «The Shannara Chronicles» του Αμερικανού Terry Brooks.

Προφανώς, τώρα που η θάλασσα έγινε γιαούρτι μετά τη φρενίτιδα με το Game of Thrones, ήταν λογικό κι αναμενόμενο τα studio ανά τον κόσμο να την ψάξουν με το εν λόγω λογοτεχνικό είδος. Το MTV, λοιπόν, μετέφερε στους τηλεοπτικούς δέκτες τα προαναφερθέντα βιβλία.

Σε έναν κόσμο που ονομάζεται Four Lands, οι πρωταγωνιστές τα βάζουν με τους δαίμονες που έχουν κατακλύσει τον τόπο τους. Μην περιμένεις σε αυτό το βάθος του έπους του George Martin. Ούτε, βέβαια, τους ανάγλυφους χαρακτήρες αφού εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο επιφανειακά. Κι η αλήθεια είναι πως η πρώτη σεζόν έλαβε ανάμεικτες κριτικές από κοινό και ειδικούς.

Όμως τώρα που τελειώνειτ το GoT, στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι. Και η αλήθεια είναι πως το τρέιλερ της 2ης σεζόν (που θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου) αφήνει κάποιες υποσχέσεις. Αρκετά καλές για να το θεωρήσουμε ως placebo στην έλλειψη που θα έρθει σε λίγες ημέρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved