Ετοιμάσου και για 3η σεζόν του Stranger Things

Οι δημιουργοί της σειράς έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα είναι και για χόρταση.

Ίσως να μην το θυμάσαι, αλλά παρά τα γεγονός ότι ο πρώτος κύκλος του Stranger Things ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολλά ανοιχτά θέματα για τη συνέχεια, δεν ήταν καθόλου βέβαιο ότι θα γυριζόταν 2η σεζόν.

Ουφ!

Τα χειρότερα τα γλιτώσαμε, όμως εν όψει του νέου κύκλου που έρχεται στις 27 Οκτωβρίου καλό είναι να ξέρουμε ότι όπως έχουν δηλώσει οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέλφια Ματ και Ρος Ντάφερ, αυτό που θα δούμε θα είναι περισσότερο κάτι σαν σίκουελ παρά σαν 2η σεζόν.

Επίσης, για να μην έχεις άγχος καθώς θα παρακολουθείς τα επεισόδια, γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρξει και τρίτη σεζόν. Ωστόσο, οι Ντάφερ δεν θέλουν να συνεχίζουν για στο διηνεκές το πρότζεκτ.

«Σκεφτόμαστε ότι θα το πάμε το πολύ μέχρι 4 σεζόν και μετά τέλος», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Vulture ο Ρος Ντάφερ. Όπως συμπλήρωσε ο αδελφός του: «Θα πρέπει να προσαρμόσουμε κάπως την ιστορία για να τραβήξει τόσο, αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρίσκουμε κάτι να συμβαίνει κάθε χρόνο».

header3 stranger things 80s movies rynx4i

Μεταξύ μας, δίκιο έχει. Μιλάμε για μεταφυσικά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα σε μια μικρή αμερικανική κωμόπολη των 80’s. Πόσα πολλά και διαφορετικά να συμβούν; Αφήστε που κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι αυτοί οι πιτσιρικάδες να αφήσουν τις πατρικές εστίες και να πάνε στο κολέγιο.

Για θυμήσου το trailer της δεύτερης σεζόν, ενώ μπορείς να δακρύσεις λίγο με το pop-up μπαρ που έχουν φτιάξει στο Σικάγο και είναι εμπνευσμένο από τη σειρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved