3 πράγματα που μάθαμε από το teaser του Έβδομου επεισοδίου του GoT

Λέτε να γίνει χαμούλης τελικά;

Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του 7ου κύκλου του Game of Thrones. Και μετά το χθεσινοβραδινό, έχουμε στα χέρια μας και το teaser για το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο. Το οποίο μας έχει δώσει υλικό για περισσυλογή.

Δώσε 50 δευτερόλεπτα στον εαυτό σου για αυτό. Τα αξίζεις.

 

Τι βλέπουμε λοιπόν; Τι αντικρύζουν τα ματάκια μας; Εμάς ΑΥΤΑ ήταν τα τρία πράγματα που μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση.

1. Ο στρατός της Ντενέρις έξω από το King’s Landing

unsullied

Τα φουσάτα των Ντοθράκι, περνάμε μέσα από τις γραμμές των Άσπιλων, σε μια επίδειξη στρατιωτικής δύναμης. Άραγε αυτό γίνεται απλά για λόγους εντυπωσιασμού ή οι διαπραγματεύσεις θα πάνε κατά διαόλου με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια επική πολιορκία της πρωτεύουσας; Οψόμεθα!

 

2. Ο στόλος του Γιούρον Γκρέιτζοϊ

grey

Καθώς ο νάνος Τύριον αγναντεύει στην πλώρη του καραβιού τον ορίζοντα προβληματισμένος για το τι μέλλει γενέσθαι, εμφανίζεται στην οθόνη ο αγκυροβολημένος στόλος του Γιούρον «Βαρβαροχίπστερ» Γκρέιτζοϊ. Και το μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εξής: βρίσκονται μόνο οι ναύτες του μέσα σε αυτόν ή έχει φέρει χιλιάδες πληρωμένους μισθοφόρους από το Έσσος, όπως η γνωστή μισθοφορική κομπανία από την ΑνατολήGolden Company;

 

3. Η συνάντηση στο Dragonpit

dragonpit

Ωραία επιλογή έκανε η Σέρσεϊ. Περιμένει την Μητέρα των Δράκων στο Dragonpit, τους εγκαταλειμμένους πια «στάβλους» που φιλοξενούσαν τα κατοικίδια των Ταργκάρυεν –αν και βέβαια η τελευταία δεν εμφανίζεται καθόλου στο teaser… Άραγε η Λάνιστερ το κάνει για να την καλοπιάσει; Ή μήπως θέλει να της στείλει ένα μήνυμα; Το Dragonpit είναι η φωλιά των Δράκων αλλά και το θέατρο μια παλιάς μάχης: στο συμβάν που έμεινε γνωστό ως “Storming the Dragonpit” κατά τη διάρκεια ενός εμφυλίου πέντε δράκοι σκοτώθηκαν σε μία μέρα. Τυχαίο;

Για να δούμε τι έχουνε να δούνε τα ματάκια μας στην τελευταία ώρα για φέτος της αγαπημένης μας σειράς. Μέχρι τότε κάντε λίγη υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved