Η νέα ταινία του Μποντ κατεβαίνει στα Βαλκάνια

Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί τα γυρίσματα στην Κροατία για την 25η ταινία του franchise.

Από τη στιγμή που βρέθηκε ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει, δηλαδή από τη στιγμή που πείστηκε ο Ντάνιελ Κρεγκ από τα μηδενικά στην επιταγή που πήρε για να συμμετάσχει και στη νέα, 25η ταινία του Franchise, όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η αρχή είχε γίνει με τη δημοσιοποίηση των υποψήφιων σκηνοθετών. Μέχρι στιγμής οι επικρατέστεροι είναι o «καυτός» και υπερπαραγωγικός Ντενί Βιλνέβ («Μέσα από τις στάχτες», «Blade Runner 2049»), o Γιαν Ντεμάνζ, που μπορεί να έχει στο ενεργητικό του μόνο μία ταινία, αλλά όταν κάνεις ντεπούτο με το «'71», τότε είναι λογικό το όνομά σου να ακούγεται για τέτοιες παραγωγές και ο Ντέιβιντ Μακένζι που φέτος εντυπωσίασε με το υποβλητικό νεογουέστερν θρίλερ «Πάση Θυσία». 

Πλέον γνωρίζουμε ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κροατία, καθώς και στη Γαλλία και την Ιαπωνία. Να πούμε εδώ ότι μια χαρά τα καταφέρνουν οι Κροάτες, αφού ήδη επεισόδια του Game of Thrones έχουν γυριστεί στο Ντουμπρόβνικ.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Mirror, ο προσωρινός τίτλος της ταινίας θα είναι Shatterhand και το σενάριο θα βασίζεται στο βιβλίο του Ρέιμοντ Μπένσον «Never Dream Of Dying», που κυκλοφόρησε το 1999. Ο Μπένσον είχε γράψει επίσης και το «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει» καθώς και το «Ο Κόσμος δεν είναι αρκετός».

dubrovnik 1

Όσο για την υπόθεση, γνωρίζουμε ότι θα έχει να κάνει με τζόγο, καζίνο και αλλά τέτοια όμορφα και στην εναρκτήρια σκηνή θα παρακολουθήσουμε την εισβολή της Αστυνομίας σε ένα κινηματογραφικό studio στη Γαλλία, η οποία όμως δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μπόντ με τη βοήθειας μιας ηθοποιού, της Ταϊλίν Μινιόν, προσεγγίζει τον στόχο του.

Ωστόσο, η ομολογία που έδωσε από τη φυλακή ένας κρατούμενος που δεν βρίσκεται πια εν ζωή, τοποθετεί τον Μποντ στο στόχαστρο της Union, της εγκληματικής οργάνωσης που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα βιβλία του Μποντ.

Τα γυρίσματα της 25ης  ταινίας του Μποντ θα αρχίσουν το 2018 και η πρεμιέρα θα γίνει το Νοέμβριο του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved