«Κωνσταντίνου και Ελένης» σήμερα και τιμούμε το επεισόδιο «Βοήθειά μας»

Το επεισόδιο νο. 27 της κωμικής σειράς παραμένει η (καθόλου) ένοχη απόλαυσή μας.

Και τι έγινε που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που πρωτοπροβλήθηκε στην τηλεόραση; Στην τελική και τι έγινε που ορισμένοι διάλογοι της σειράς έχουν απαγορευτεί από ορισμένα βίντεο στο Youtube; Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα είναι για τους Έλληνες, ό,τι και Τα Φιλαράκια για τους Αμερικανούς. Η σειρά που έχουν δει όλοι τόσες και τόσες φορές, σε σημείο που καμία ατάκα δεν είναι άγνωστη.

Εμείς πάντως δεν θα θέλαμε να ξαναγυριστεί το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Λόγω ημέρας βέβαια, Κωνσταντίνου και Ελένης δηλαδή, θυμόμαστε το επεισόδιο με τίτλο «Βοήθειά μας», στο οποίο οι δύο συγκάτοικοι από τύχη, ο προγονολάτρης και συντηρητικός επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογίας, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η έξω καρδιά, «γκαρσόνα Α», Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου) αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να γιορτάσουν μαζί την ονομαστική τους εορτή στο νεοκλασικό σπίτι τους στο Μαρούσι.

 

kwnstantinou

 

Βέβαια, οι κόντρα-χαρακτήρες τους δεν αργούν να βάλουν εμπόδια στη συγκεκριμένη σκέψη, με αποτέλεσμα το σπίτι να χωριστεί για μία ακόμα φορά στα δύο. Μέσα ο Κατακουζηνός απαγγέλει συνεχώς κείμενα από βιβλία την ώρα που οι καλεσμένοι του προσπαθούν στα ύπουλα να περάσουν στην πλευρά της Ελένης που κάνει κανονικό πάρτι στην αυλή. Και όπως καταλαβαίνετε γίνεται κανονικός αχταρμάς.

Δικαίωση για Κατακουζηνό: Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο υπήρχε

Ένα επεισόδιο για να γιορτάσουμε την ημέρα του Κωνσταντίνου και της Ελένης όπως της αξίζει. Απολαύστε ολόκληρο το επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved