Περιμένουμε με ανυπομονησία το «δύσκολο επεισόδιο» του Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου ξανά στην καθημερινότητά μας.

Οριακά είχαμε ξεχάσει την ίντριγκα γύρω από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ωστόσο, η αναμονή γύρω από την πετυχημένη μίνι σειρά του επιτέλους έφτασε στο τέλος της. Και απόψε μπαίνει ξανά στη ζωή μας με ένα «δύσκολο επεισόδιο» όπως υποστήριξε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

 

 

To τρέιλερ του Maestro 2 μας έχει ανάψει ήδη το φυτίλι της ίντριγκας για αυτά που θα δούμε στα 6 επεισόδια του δεύτερου κύκλου:

Πού είχαμε μείνει;

Μπορεί στο φινάλε του τελευταίου επεισοδίου να είδαμε τον Ορέστη να αποχωρεί από τους Παξούς προκειμένου να ζήσει μαζί με την Αλεξάνδρα μακριά από την ίντριγκα και τα παιχνίδια του νησιού, αλλά οι εξελίξεις και η τρέλα της Κλέλιας προς το πρόσωπό του είναι δεδομένο ότι θα τον φέρουν πίσω. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε επιτέλους ποιος δολοφόνησε τον Χαράλαμπο του Τσορτέκη (η σκυτάλη του εκτελεστή άλλαξε πολλά χέρια μέχρι να αποδειχθεί ότι τον έκανε ο Αντώνης προσπαθώντας να σώσει τον Σπύρο), εκείνο όμως που θυμόμασταν κυρίως είναι ότι το πτώμα του δεν εξαφανίστηκε στη θάλασσα. Αντιθέτως, το ανακάλυψαν οι Αρχές βλέποντας ότι ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία, και σύντομα περιμένουμε όλους τους εμπλεκόμενους να επιστρέψουν στο νησί του εγκλήματος.

Θα τη σκαπουλάρουν τελικά οι ένοχοι ή κάποιος θα μπει στη στενή; Κυρίως όμως θα έχουμε επανένωση μεταξύ Ορέστη και Κλέλιας;

 

 

Στο πρώτο επεισόδιο λοιπόν…

Επιστρέφουμε κλασικά με καθέναν από τους πρωταγωνιστές να αναλαμβάνει και χρέη αφηγητή ανάλογα με το επεισόδιο. Ποδαρικό λοιπόν με τη Σοφία, τη μητέρα των Αντώνη και Κλέλιας, η οποία μαθαίνει ότι ο φόνος που έχει αναστατώσει όλο το νησί, οφείλεται στον γιό της.

Η Κλέλια από την άλλη προσπαθεί να συνέλθει από την εγκατάλειψή της από τον Ορέστη, χωρίς όμως να καταλαβαίνει το γιατί αλλά και τον λόγο που ο αδερφός της φέρεται τόσο απότομα.

Για αυτό μας άρεσε τόσο το Maestro.

Ο μοναδικός μάρτυρας του φόνου, Μιχάλης του Αντίνοου Αλμπάνη, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη, ενώ στο story μπαίνει ο αστυνομικός διευθυντής από την Κέρκυρα, Δημοσθένης Κουβάς που αναζητεί την τελευταία καλή υπόθεσή του πριν βγει στη σύνταξη.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

 

 

 

Με λίγα λόγια, το επεισόδιο «Mother», διάρκειας 75-80 λεπτών, θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουμε για να μπούμε ξανά σε mood Maestro.

Απόψε, 22:40 θα ξέρουμε περισσότερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved