Το Furiosa: A Mad Max Saga κατάχειροκροτήθηκε στις Κάννες

Τα πρώτα νέα για το spin off του George Miller είναι εξαιρετικά.

Σχεδόν μια δεκαετία αφότου ο George Miller πήγε την ταινία του Mad Max: Fury Road στο Φεστιβάλ των Καννών, ο Αυστραλός σκηνοθέτης κάνει το ίδιο και πάλι στη Γαλλία μετά την πρεμιέρα του Furiosa: A Mad Max Saga. Το κοινό της αποκαλυπτικής ταινίας δράσης φέρεται να ξέσπασε σε φρενίτιδα για τη νέα ταινία του Miller, χειροκροτώντας για έξι λεπτά. Στην επερχόμενη ταινία πρωταγωνιστεί η Anya-Taylor Joy ως Imperator Furiosa, με τους Chris Hemsworth και Tom Burke.

Μετά την προβολή της Furiosa στις Κάννες, ο Miller πήρε για λίγο tο μικρόφωνο δηλώνοντας στο κοινό: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτήν την ταινία και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη γνώμη σας για αυτήν. Σας ευχαριστούμε που μας είμαστε εδώ».

 

 

Λαμβάνοντας χώρα πριν από τα γεγονότα του Fury Road, η Furiosa αφηγείται την ιστορία προέλευσης του ομώνυμου χαρακτήρα, με την Taylor-Joy να αναλαμβάνει τον ρόλο από τη Charlize Theron. Στην πρώιμη ζωή της, η Furiosa αιχμαλωτίζεται από τον χαρακτήρα του Hemsworth, τον Warlord Dementus και τη συμμορία των ληστών του. Η Taylor-Joy μίλησε πρόσφατα για τις δυσκολίες που είχε στο να κάνει το Furiosa, στο οποίο δεν έχει σχεδόν καθόλου διάλογο σε μια ταινία που διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες, και η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ένιωθε «μοναξιά» κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

 «Ποτέ δεν ήμουν πιο μόνη από το να κάνω αυτή την ταινία. Δεν θέλω να μπω πολύ βαθιά σε αυτό, αλλά όλα όσα πίστευα ότι θα ήταν εύκολα ήταν δύσκολα. Σαν να ήξερα ότι θα χρειαζόμουν τα δύο χρόνια που χρειάστηκαν για να βγει η ταινία για να το αντιμετωπίσω».

Προφανώς, η παραγωγή της ταινίας του Μίλερ ήταν δύσκολη για ορισμένα από τα μέλη του καστ, αλλά κοιτάζοντας την υποδοχή που είχε η ταινία στο Φεστιβάλ των Καννών, φαίνεται ότι άξιζε τη δυσκολία για το τελικό προϊόν.

Με το καλό να έρθει και σε εμάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved