Joel Ryan/Invision/AP 77 Blackout: Όσα ξέρουμε για τη νέα ταινία του Tom Hardy

Μαφιόζοι και βρόμικοι αστυνομικοί, με φόντο ένα πραγματικό συμβάν στη δεκαετία του '70.

To ημερολόγιο δείχνει 1977. Η Νέα Υόρκη βιώνει μια περίοδο έντονης οικονομικής ύφεσης. Το βίαιο έγκλημα έχει σχεδόν τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία. Ο κατά συρροή δολοφόνος David Berkowitz – γνωστός και ως «Son of Sam» – είναι ελεύθερος, έχοντας τρομοκρατήσει τον κόσμο. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ολόκληρη η πόλη βυθίζεται στο σκοτάδι αφού όχι ένας αλλά τρεις κεραυνοί έπληξαν υποσταθμούς και γραμμές μεταφοράς. Ακολουθούν βία, λεηλασίες, εμπρησμοί και βανδαλισμοί, με ολόκληρη την πόλη να βυθίζεται στο χάος για περίπου οκτώ ώρες.

Το παραπάνω ιστορικό γεγονός πρόκειται να χρησιμεύσει ως το σκηνικό ενός επερχόμενου θρίλερ εγκλήματος, το 77 Blackout, σε σκηνοθεσία Cary Fukunaga ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης το No Time to Die, την πρώτη σεζόν του True Detective και ένα σωρό επεισόδια του Masters of the Air. Εν τω μεταξύ, ο Charles Roven, ο οποίος πήρε το Όσκαρ «Καλύτερης Ταινίας» για την παραγωγή του Oppenheimer, θα αναλάβει καθήκοντα παραγωγής. Ξέρουμε λοιπόν ότι θα είναι μια μεγάλη, υπερπαραγωγική υπόθεση.

 

 

Η υπόθεση

Με φόντο το μπλακ άουτ του 1977 (είναι στο όνομα), η ταινία ακολουθεί πέντε βρόμικους αστυνομικούς  που καταστρώνουν ένα σχέδιο να ληστέψουν τρεις μεγάλες εγκληματικές φατρίες – τους Hong Kong Triads, την Ιταλική μαφία και το Harlem Mob – όλα σε μια νύχτα.

Καθώς φτάνει η νύχτα, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει το μπλακ άουτ, το οποίο προφανώς κάνει τα πράγματα λίγο περίπλοκα. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το Deadline, «οι εμπλεκόμενοι αναγκάζεται να περιηγηθεί σε ένα κολασμένο τοπίο, καθώς τα χρόνια δύσκολης δουλειάς και κακών αποδοχών αναγκάζουν τον καθένα από αυτούς να αντιμετωπίσει τη δική του ηθική». Ουσιαστικά, μπορούμε να περιμένουμε ένα θρίλερ δράσης, με πολύ τρέξιμο με όπλα μέσα στη νύχτα. Όλα αυτά σε 70s σκηνικό – προφανώς.

Διάβασε επίσης: Γιατί όλοι οι celebrities λατρεύουν τον Tom Hardy;

Ποιος συμμετέχει στο καστ του 77 Blackout;

Ο Tom Hardy (Inception, The Bikeriders, Mad Max: Fury Road) θα εμφανιστεί ως ένας χαρακτήρας που ονομάζεται Eddie Boyle, ενώ ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali (Moonlight, Leave the World Behind, True Detective) θα αναλάβει τον ρόλο του Ray Butler. Άλλες λεπτομέρειες του καστ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

 

Tom Hardy peaky blinders season 6

 

Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας 77 Blackout;

Mε τα γυρίσματα να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν θα είναι ακόμα γνωστή. Σίγουρα ωστόσο το περιμένουμε με ανυπομονησία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved