What Jennifer Did: Το νέο crime documentary του Netflix θα σε ανατριχιάσει

Μέχρι που θα έφτανες για μία κληρονομιά;

Πιστό στα crime documentaries, το Netflix επιστρέφει με μία αρκετά αρρωστημένη ιστορία, ανάμεσα σε μία κόρη και τους γονείς της, σε μία αλληλουχία γεγονότων που κόβουν την ανάσα με τις εξελίξεις τους.

H Jennifer, άριστη φοιτήτρια με υποτροφία σε μία ονειρικά πλασμένη ζωή που της προσέφεραν οι γονείς της, μετανάστες από το Βιετνάμ, συνέλαβε ένα σατανικό σχέδιο με στόχο να τους δολοφονήσει και να κληρονομήσει περίπου 500.000 δολάρια.  Για να το καταφέρει, επιστράτευσε την βοήθεια τριών φίλων της, οι οποίοι έστησαν μία εικονική ληστεία στο σπίτι.

 

 

Η αστυνομία άρχισε να σκαλίζει την υπόθεση, με τους ντετέκτιβ να αναρωτιούνται πώς κατάφερε η Jennifer να καλέσει την αστυνομία, για να καταλήξει στο τραγικό συμπέρασμα. Άνθρωπος-κλειδί ο πατέρας της, ο οποίος επέζησε από τα τραύματά του και κατέθεσε στην αστυνομία για τις κινήσεις της κόρης του.

Τελικά, όλα θα γινόντουσαν εξαιτίας των κανόνων που επέβαλλαν οι γονείς στην κόρη τους και ενός φλερτ της που δεν ευδοκίμησε. Ήταν όμως αρκετά για να στήσουν αυτή την ιστορία.

Το What Jennifer Did κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου στο Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved