Ο Mπρους Ντίκινσον έχει έτοιμη την METAL αυτοβιογραφία του

IRON MAIDEN αναγνώσματα.

Για τους δημοσιογράφους ο απόμακρος καλλιτέχνης λέγεται κος Ντίνκινσον. Για τους μουσικόφιλους είναι ο τραγουδιστής των Iron Maiden. Για εμάς τους οπαδούς είναι ο Μπρούσαρος. Και ο Μπρούσαρος, λοιπόν, έχει έτοιμη την αυτοβιογραφία του που θα βγει στα βιβλιοπωλεία τον Οκτώβριο!

Ο τίτλος της θα είναι «What does this button do?» και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποτελέσει βρετανικό μπεστ-σέλερ –αν όχι και παγκόσμιο. Επειδή κάποιοι μπορεί να παραξενεύονται γιατί είναι αυτοβιογραφία και όχι βιογραφία, να υπενθυμίσουμε πως ο Μπρους ξέρει να γράφει. Και τους παραπέμπουμε σε δύο προσωπικούς τους δίσκους: το «Accident of Birth» και το «The Chemical Wedding», για του λόγου του αληθές.

20369122 10154613979302051 67229346732778939 o

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ενώ έχει 30 χρόνια καριέρα στην πλάτη του, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για την προσωπική του ζωή, την οποία διαφύλασσε συνήθως σαν κόρη οφθαλμού. Έτσι περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε λεπτομέρειες για εκείνες τις στιγμές που έσβηναν τα φώτα της σκηνής. Από τα πρώτα του βήματα στους Samson, την εκτόξευση στην κορφή του κόσμου με τους Iron Maiden, τις σόλο δουλειές του και όλα εκείνα τα αρχοντικά χόμπι που έχει όπως το να πετάει επιβατηγά αεροπλάνα αλλά και την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Μέχρι τότε κάνε λίγη υπομονή και σε αφήνουμε με μια ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ στιγμή του, έτσι για να σου γλυκάνουμε λίγο το βράδυ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved