Ο Γιάννης Ζουγανέλης κυκλοφορεί νέο δίσκο - «Μαύρος Μαρκαδόρος»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης χτυπά στις συνειδήσεις με τραγούδια που σε ψάχνουνε και θέλουν να σε βρούνε, να γίνουν αντανάκλαση στις σκέψεις σου,  να συντονιστούν με τον ήχο που προκαλεί ο στίχος του Ισαάκ Σούση που χρόνια ζωγραφίζει με τον λόγο του την κοινωνία!

Τραγούδια του παρόντος που θέλουν να ταξιδέψουν στο μέλλον.

Με τραγουδιστές που έχουν γίνει αποδεκτοί από το ήθος τους και την αισθητική τους.

Τραγούδια που ψάχνουν το αυτί σας για να μπούνε στο μυαλό της καρδιάς σας, διεκδικούν την αγάπη, τη φιλία, τον έρωτα που θα ‘ρθει, τις αμαρτίες και όλα γραμμένα με μαύρο μαρκαδόρο, τατουάζ στη ψυχή.  

Γιάννης Ζουγανέλης

 

Η δημιουργία αυτού του δίσκου έχει μια πρωτοτυπία. Δεν δημιουργήθηκε τόσο για να εκπληρώσει καλλιτεχνικές φιλοδοξίες ή για να ικανοποιήσει καταναλωτικές ανάγκες όσο για να αμβλύνει το ανθρωπίνως δυνατόν ηθικές παραβιάσεις. Είναι δηλαδή αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πολλούς αγαπημένους τραγουδιστές, τεχνικούς , εταιρίες αλλά κυρίως τον Γιάννη για το μοναδικό βίωμα και την γνώση που μου χαρίζει. Γιάννη σε ευχαριστώ γιατί έτυχες σε μένα.

Ισαάκ Σούσης

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

 

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΙΔΕΡΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

 

Βρείτε το album ”ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:https://GiannisZouganelis.lnk.to/MavrosMarkadoros

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved