Δες τον Τομ Χάρντι στο «κομμένο» teaser του νέου Μποντ

Κάποιος θεούλης το σκέφτηκε, το ανέβασε και το απολαμβάνουμε όλοι με ένα μικρό κόμπο στο λαιμό.

Κοίτα πως έχει η κατάσταση: Εδώ και καιρό υπάρχει στα σκαριά η παραγωγή της νέας ταινίας στο franchise του Bond, του Bond 25.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εδώ και μια διετία ακολουθώντας την τακτική «αντιπροέδρου Εδεσσαϊκού» τη μία δήλωνε πώς δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο ρόλο του 007 και ας είναι τα λεφτά καλά. Μετά ότι μπορεί και να το κάνει, αν το σκηνοθετήσει ο Μέντες. Στη συνέχεια, ανακαλούσε διότι θυμόταν ότι την εποχή των γυρισμάτων είχε να κάνει κάτι άλλο και όταν τον ρωτούσαν τι έλεγε μια δικαιολογία του στυλ: «Πρέπει να κατέβω στο χωριό να βοηθήσω έναν θείο μου με τις ελιές». Μετά, πάλι το ξανασκεφτόταν και στο τέλος, δηλαδή χτες, ανακοινώθηκε πώς θα συμμετάσχει και στη νέα ταινία, η οποία θα προβληθεί στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Εμείς, έχουμε καταθέσει χωρίς φόβο και πάθος την άποψή μας γιατί δεν θα έπρεπε ο Κρεγκ να είναι ο νέος Μποντ. Στην τελική, ο κάθε ηθοποιός που υποδύεται το συγκεκριμένο ρόλο, θα πρέπει να πριν και πάνω απ’ όλα να γουστάρει να το κάνει.

1342278697 654910

Στο μεταξύ, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες είχαν ακουστεί τα ονόματα του μισού Χόλιγουντ. Μέχρι και το σενάριο να είναι μαύρος είχε πέσει στο τραπέζι ή να τον υποδυθεί γυναίκα (δηλαδή επιλογές εντελώς αντίθετες στο λογοτεχνικό χαρακτήρα που είχε χτίσει ο Φλέμινγκ).

Ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες ήταν και ο το δικό μας παιδί, ο Τομ Χάρντι. Μάλιστα, μέχρι και ο Κρίστοφερ Νόλαν είχε δει με πολύ θετικό μάτι μια τέτοια εξέλιξη.

Μάλιστα, ένας φαν αποφάσισε να συμβάλει και αυτός, με τις όποιες δυνάμεις διέθετε, προκειμένου ο σκληρός Βρετανός να φορέσει ωραία κοστούμια (δηλαδή όχι σαν αυτό), να οδηγεί Aston Martin και να περνά καυτές στιγμές με τα δικά μας κορίτσια (βλ. Τόνια Σωτηροπούλου) και έφτιαξε ένα teaser trailer της επομένης ταινίας Bond με πρωταγωνιστή τον Χάρντι.

Για να το πετύχει συνδύασε πλάνα από μερικές ταινίες της bond φιλμογραφίας (Casino Royale, Skyfall), ένα διαφημιστικό της Aston Martin και μερικές ταινίες του Χάρντι (Και ο κλήρος έπεσε στο Σμάιλι, Αυτό θα πει πόλεμος, Inception).

Ορίστε τι χάσαμε, κύριοι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved