Αφήστε τον Punisher όπως τον γνωρίσαμε

Τώρα που ο Jon Bernthal επιστρέφει, να τον αφήσουμε να τιμωρήσει όπως ξέρει.

Παρότι αγαπάμε τον Thomas Jane και λατρέψαμε τον Ray Stevenson της καρδιάς μας, οι ταινίες Punisher που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα είχαν τα προβλήματά τους. Μπορεί να ήταν action movies, αλλά δεν ήταν ταινίες Punisher. Και όταν λέμε ταινίες Punisher, εννοούμε στο να υπάρξει ένας Frank Castle που να μην διστάσει να τσακίσει, να σκοτώσει, να πετσοκόψει, να τιμωρήσει. Ένας τέτοιος Punisher.

 

 

Ναι, μετά από χρόνια σηκωθήκαμε όρθιοι και χειροκροτούσαμε για ώρες, γιατί ο Jon Bernthal πήρε το ρόλο του σοβαρά από την δεύτερη σεζόν του Daredevil. Και το έκανε τόσο αποτελεσματικά που δεν χρειάστηκε καιρός για να εγκριθεί μία τηλεοπτική σειρά Punisher που μας έδωσε αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Δράση, ξύλο, αίμα, αλλά κυρίως βία. Πολύ βία.

Τώρα λοιπόν που το MCU αρχίζει να χάνει την αίγλη του και στη Marvel τρέχουν να σώσουν ό,τι σώζεται, μάλλον καταλαβαίνουν ότι μερικοί ήρωες ή αντιήρωες δεν μπορούν να μπουν κάτω από μία ομπρέλα προστασίας με ηλικίες 16 και άνω. Δεν γίνεται γιατί παραδοσιακά αυτοί οι χαρακτήρες, φτιάχτηκαν για συγκεκριμένους λόγους.  Ο Punisher, το ξέρουμε όλοι, δεν είναι ο Spider Man της γειτονιάς. Ο Punisher που ξέρουμε εμείς, είναι αυτός που άδειασε την καραμπίνα στο κεφάλι των Ιρλανδών μαφιόζων, που τσάκισε τους κρατούμενους στη φυλακή και που πέρασε το κεφάλι του Jigsaw μέσα από τα τζάμια. Αυτός δεν είναι μόνο ο Punisher που θέλουμε. Είναι ο μόνος Punisher που πρέπει να υπάρχει.

 

 

Στα καλά νέα βέβαια, ο ίδιος ο Jon Bernthal υποσχέθηκε πως θα φροντίσει προσωπικά, να δοθεί στον Punisher η απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται για να γυρίσει στην καρδιά των θεατών. Όχι ότι έφυγε ποτέ βέβαια. Η πρώτη επιστροφή του Frank Castle θα είναι στο Daredevil: Born Again, όπου η Disney+ θα φέρει κοντά το στόρι του με εκείνο του δικηγόρου Matt Murdock. Από τη στιγμή που έχουμε ήδη να κάνουμε με τον Kingpin, είμαστε βέβαιοι πως ο Punisher θα γεμίσει τα κενά εκεί που δεν μπορεί ο Daredevil. Στη βία.

Διάβασε επίσης: To διατροφικό πρόγραμμα του Jon Bernthal που τον μεταμόρφωσε σε Punisher. 

Τέλος να πούμε πως το Daredevil: Born Again θα αποτελείται από 18 επεισόδια, αλλά μην περιμένετε θαύματα πριν το 2025. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε τον Frank Castle οπλισμένο και επικίνδυνο.

Jon, δίδαξέ τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved