Μήπως είδες το teaser του «Pacific Rim: Uprising»;

Ρομπότ, τέρατα κι άλλες τέτοιες ομορφιές.

Το 2013 το Pacific Rim είχε αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη για μπλοκμπάστερ. Θα μου πείτε με παραγωγό τον αγαπημένο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, εσύ περίμενες τίποτα λιγότερο; Και θα σας απαντήσω πως ο διάολος του Χόλυγουντ έχει πολλά ποδάρια και καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι για τις ταινίες που σκοπεύουν να λεηλατήσουν το BOX OFFICE.

Στηριγμένο στο concept που αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια μέσα από γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια, το να μπαίνει δηλαδή ένας πιλότος και να οδηγεί τα ρομπότ λες κι είναι αεροπλάνα, το Pacific Rim (με εξαιρετικό καστ, βλέπε Charlie Hunnam και Idris Elba) χάρισε ξένοιαστα χαμόγελα και ώρες ξένοιαστης διασκέδασεις.

Τα Ρομπότ, λοιπόν, επιστρέφουν ξανά στο «Pacific Rim: Uprising» με σκοπό να προστατεύσουν ξανά τον πλανήτη από τα Θαλάσσια Τέρατα που τον απειλούν. Εμείς έχουμε το teaser στα χέρια μας και μια κρυφή ελπίδα: ότι ο συμπαθέστατος John Boyega που πρωταγωνιστεί, θα καταφέρει να απογειώσει και αυτήν την ταινία μετά το Star Wars, με το τιμιότατο και καλοπροαίρετο υποκριτικό του στυλ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved