Το How To Become a Mob Boss συνεχίζει το μεγάλο how to του Netflix

Συμβουλές καριέρας που ωστόσο δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος.

Αν το ‘‘How To Become a Tyrant’’ έδειχνε κομμάτι βαρύ και το ‘‘How to Become a Cult Leader’’ δεν σε έπεισε για να κάνεις την δική σου θρησκεία, ίσως το να γίνεις μαφιόζος να σε πείσει. Αν πάλι δεν θες να σε πείσει ούτε αυτό, σίγουρα μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι στην ιστορία για το πώς οι διασημότεροι μαφιόζοι κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

Ακολουθώντας την πατροπαράδοτη συνταγή του how to, τα έξι επεισόδια του Netflix ακολουθούν την πορεία διάσημων μαφιόζων οι οποίοι μπορούν να ‘‘διδάξουν την τέχνη’’ παρότι το τέλος του καθενός είναι ήδη γνωστό. Όλοι όμως είδαν μία ευκαιρία, χώρο για ένα προϊόν, μία κενή θέση για να αναλάβουν τα ηνία. Άλλα την πήραν ύπουλα, άλλοι την κατέκτησαν και άλλοι την γέννησαν. Καλώς ή κακώς όμως, ο κόσμος γνωρίζει μέχρι και σήμερα για αυτούς.

Διάβασε επίσης: Πώς οι αρχές έπιασαν τον Al Capone

Ξεκινώντας από τον Al Capone και την ανάδειξή του μέσα από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης που τον έφερε στη θέση του Βασιλιά του Σικάγο, ο μαφιόζος βρήκε το dream job της ζωής του. Συνεχίζοντας με τον Frank Lucas, η σειρά δείχνει πως εδραίωσε μία καλοστημένη επιχείρηση στο εμπόριο ηρωίνης, παίρνοντας την εξουσία και φροντίζοντας ο ίδιος για να είναι το προϊόν ανταγωνιστικό. Ακολουθούν ο Salvatore Riina της σικελικής μαφίας, ο John Gotti που παρουσιάζεται περισσότερο ως παράδειγμα προς αποφυγή, ο Whitey Bulger που επί 16 χρόνια κρυβόταν από τις αρχές και καταλήγουμε στον Pablo Escobar και την ιστορία του – που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά Narcos.

Οπότε αν κάποιος πόθος μέσα σου σε κάνει να φαντάζεσαι ότι θα μπορούσες να γίνεις ιδανικός γκάνγκστερ, καλύτερα να δεις αυτή τη σειρά. Γιατί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ότι φαντάζεσαι και δεν έχουν όλοι τις δυνάμεις να φτάσουν μέχρι τέλους.

Μέχρι τότε όμως, μπορείς να δεις το trailer.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved