To trailer του Shogun είναι επιτέλους εδώ

Το remake του μεγάλου έπους του 1980 δείχνει θεαματικό και ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Το Shogun είναι το τρίτο μέρος του ασιατικού έπος του James Clavell, το οποίο καταγράφει όλες τις επιπτώσεις ανάμεσα στις σχέσεις των Ευρωπαίων και των Αμερικανών με τους Ιάπωνες. Παρότι έχει γράψει νωρίτερα τα King Rat (1962) και Tai Pan (1966), τα γεγονότα του Shogun (1975) διαδραματίζονται πολύ νωρίτερα από τα άλλα βιβλία. Αφηγείται την ιστορία του Άγγλου ναυτικού, John Blackthorne, ο οποίος ναυαγεί κοντά στη χερσόνησο Izu, στη νοτιοδυτική ακτή της Ιαπωνίας και γίνεται ο πρώτος Άγγλος που πατάει το πόδι του στη χώρα.

Εισέρχεται σε έναν κόσμο όπου οι μεγάλες οικογένειες ανταγωνίζονται για την εξουσία, με απώτερο στόχο ο πατριάρχης της να γίνει ο Shogun – ο απόλυτος φεουδάρχης ηγέτης της Ιαπωνίας. Ο Blackthorne μεταφέρεται στο σπίτι του Toronaga, ενός από τους πατριάρχες της εν λόγω οικογένειας και στη συνέχεια γίνεται μάρτυρας των προσπαθειών του νέου του αφέντη και της ίντριγκας του παλατιού που βλέπει να εξελίσσεται γύρω του. Μεταξύ άλλων θα συναντήσει την αινιγματική και μυστηριώδη Lady Mariko, μια γυναίκα σαμουράι από στιγματισμένη οικογένεια, που διχάζεται μεταξύ αγάπης και καθήκοντος.

 

FX SERIES SHOGUN HIROYUKI SANADA COSMO JARVIS SAMURAI

 

Με φόντο έναν αναδυόμενο εμφύλιο πόλεμο, το Shogun είναι μια τεράστια ιστορία αγάπης, τιμής, πολιτισμού, δύναμης και πολλών άλλων. Η ιστορία βασίζεται στην πραγματική άνοδο στην εξουσία του σογκούν Tokugawa Ieyasu το 1600, με τη βοήθεια του ναυαγού συμβούλου του, William Adams. Ο τελευταίος , δεν ήταν απλά ο πρώτος Άγγλος που έφτασε στην Ιαπωνία, αλλά και ο πρώτος ξένος που κέρδισε τον τίτλο του σαμουράι.

To trailer είναι διαθέσιμο και τη σειρά θα τη δούμε στο FX και το Hulu τον Φεβρουάριο του 2024. Στη χώρα μας, θα κάνει την προβολή του μέσα από το Disney+.

 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved