Ο Νόλαν το είπε: Τομ Χάρντι για Τζέιμς Μποντ!

Υιοθετούμε.

«Θα ήταν υπέροχος, πραγματικά υπέροχος» δήλωσε πρόσφατα σε podcast του MTV, σχετικά με την πιθανότητα ο Τομ Χάρντι να αναλάμβανε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ο καταπληκτικότατος σκηνοθέτης που ακούει στο όνομα Κρίστοφερ Νόλαν.

Το ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη, σεβασμός και αλληλοεκτίμηση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, το ξέραμε. Άλλωστε δεν έχουν συνεργαστεί σε μία ταινία. Ούτε σε δύο αλλά σε τρεις: Inception, Dark Knight και πρόσφατα στο Dunkirk.

Tom Hardy and Christopher Nolan 2

Αυτό που είχαμε ονειρευτεί ήταν ο Τομ Χάρντι στον ρόλο του 007 –απλά δεν τολμούσαμε να το ξεστομίσουμε. Και για να γίνει το όνειρο ακόμα πιο ονειρικό έρχεται να προστεθεί κι η πιθανότητα να αναλάβει τη σκηνοθεσία του νέου Μποντ ο Νόλαν. Αν, κι όπως ο ίδιος έχει πει, πέρα από τη δεδομένη αγάπη του για τις ταινίες του πράκτορα, αυτό θα ήταν κάτι που θα έκανε μονάχα στην περίπτωση που τα studio έκριναν ότι χρειάζεται ολική ανανέωση το franchise.

Εμείς το μεταφράζουμε σε: «δώστε μου τα ηνία να κάνω ότι νομίζω εγώ, γιατί γουστάρω και μπορώ». Και μπράβο του. Κι εμείς μαζί του. Μάλιστα στην θέαρεστη περίπτωση που κάτι τέτοιο ανακοινωθεί, μιας και αυτά που σου γράφουμε αποτελούν απλά φήμες που κατακλύζουν τα διεθνή media, θα τον παρακαλούσαμε πολύ να κρατήσει την υπόσχεσή του. Και να δώσει τον ρόλο στον υπέροχο Χάρντι όπως ο ίδιος δήλωσε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved