Ο Hayden Christensen σχολιάζει την επιστροφή του ως Anakin

Το behind the scene βίντεο έδωσε μία γερή δόση Skywalker στους φανς.

Ένα εκπληκτικό βίντεο από τα παρασκήνια βλέπει τον Hayden Christensen να γιορτάζει τη θριαμβευτική του επιστροφή στο επεισόδιο 5 της Ahsoka που παρουσιάζεται μέσα από το Disney+.

Ο Christensen έκανε ιδιαίτερο χαρούμενο το κοινό του Star Wars  όταν εμφανίστηκε στο τέλος του ''Cliffhanger'', του επεισοδίου 4, της Ahsoka και ο θρυλικός ηθοποιός είχε αρκετό χρόνο για να λάμψει στο επεισόδιο 5. Αυτό από μόνο του, ήταν μία αιτία για πανηγυρισμούς μεταξύ των θεατών από την πρεμιέρα του επεισοδίου. Το βίντεο έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον ηθοποιό να παρουσιάζεται λεπτομέρειες για την επιστροφή του ως Anakin Skywalker.

Toν είδαμε ελάχιστα στο Obi-Wan, αλλά ο ίδιος επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος να γνωρίζει πως αποτελεί κομμάτι του σύμπαντος του Star Wars, ενώ μάλιστα τον ενώνει μία ιδιαίτερη φιλία με την Rosario Dawson. Όλα και ακόμη περισσότερα, τα μοιράστηκε στο Entertainment Tonight.

 

 

Είναι πιθανό το επεισόδιο 5 της Ahsoka να μην είναι η τελευταία φορά που οι θεατές θα δουν τον Anakin του Christensen στη σειρά. Υπάρχει αχρησιμοποίητος διάλογος της φωνής του ηθοποιού από τρέιλερ που υπαινίσσεται την εμφάνιση του Anakin για άλλη μια φορά. Με την Ahsoka μόλις τώρα να ξεκινάει το διαγαλαξιακό της ταξίδι για να βρει τον Grand Admiral Thrawn και τον Ezra Bridger, θα μπορούσε κάλλιστα ο Anakin να εμφανίζεται ως φάντασμα Δύναμης για να παρέχει στην Ahsoka ενθάρρυνση και συμβουλές σε αυτό που πιθανότατα θα γίνει μια μεγάλης κλίμακας μάχη.

Προς το παρόν, ήταν συγκίνηση που είδαμε τον Christensen ως Anakin δίπλα στην πρώην Padawan του.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved