Οι καλύτερες προτάσεις για το binge watching του Σεπτέμβρη

Όλα όσα θα δούμε σε κινητό, τάμπλετ, αλλά και τηλεόραση. 

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι ένας ακόμη μήνας, είναι περισσότερο «ιδέα». Δεν είναι μόνο η επιστροφή στην πραγματικότητα, αλλά είναι και ο μήνας που θα τα βάλεις κάτω και θα προγραμματίσεις το τι θα κάνεις στη χρονιά σου. Οι σειρές, λοιπόν, είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα και για αυτό ετοιμάσαμε μια λίστα με αυτές που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Πάρε μία γεύση:

 

 

6ixtynin9: Η σειρά, στις 6 Σεπτεμβρίου

Μια γυναίκα χάνει τη δουλειά της, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες πακέτο στο κατώφλι του διαμερίσματός της και η ζωή της χειροτερεύει ραγδαία. 

 

 

Top Boy, στις 7 Σεπτεμβρίου

Είναι η πέμπτη ή η τρίτη σεζόν; Ό,τι κι αν είναι, η βρετανική σειρά, προβαλλόταν για δύο σεζόν στο Channel 4 του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2011 έως το 2013 και συνεχίστηκε στο Netflix από το 2019. Η ιστορία είναι γνωστή, δύο παλιοί έμποροι ναρκωτικών επιστρέφουν στους σκληρούς δρόμους του Λονδίνου, αλλά η δίψα τους για χρήμα και εξουσία απειλείται από έναν νέο, αδίστακτο μικροαπατεώνα.

 

 

Virgin River, στις 7 Σεπτεμβρίου

Η πέμπτη σεζόν της σειράς επιστρέφει και η Μελ προσαρμόζεται στους νέους ρυθμούς της ζωής της, ενώ ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές,  καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. «Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι» επιστρέφει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

 

 

Selling The OC: Season 2, 8 Σεπτεμβρίου

Η ελληνική μετάφραση είναι: «Πωλείται στο Όραντζ Κάουντι: Σεζόν 2». Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Όπενχαϊμ επεκτείνεται στο Όραντζ Κάουντι, όπου μια μία εντελώς νέα ομάδα παρουσιάζει πολυτελή παραθαλάσσια ακίνητα και έντονες προσωπικότητες κάνουν αίσθηση. Οι παραγωγοί των «Πωλείται στο Χόλιγουντ» και «Πωλείται στην Τάμπα» φέρνουν την παρακμή και το δράμα σε μια νέα αγορά.

 

 

Sex Education, στις 21 Σεπτεμβρίου

Για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της, η βρετανική σειρά κλείνει κυριολεκτικά το σχολείο. Το Moordale Secondary έκλεισε και οι πρώην μαθητές του βρίσκονται τώρα σε ένα προοδευτικό σχολείο. Έτσι, λοιπόν, μετά από την παύση των δύο ετών, το Sex Education επιστρέφει για την τελευταία του σεζόν.

Ακόμη:

Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες σειρές που έρχεται το Σεπτέμβριο για 6 επεισόδια στο Disney Plus είναι το «11/9: Μια μέρα στην Αμερική», που θα προβληθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου, μέσα από τα μάτια ηρώων και επιζώντων.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved