5 πρόσφατα ντοκιμαντέρ για να δεις στο Νetflix

Τέσσερα βιογραφικά ντοκιμαντέρ και η δίκη των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ.

Μας αρέσουν τα ντοκιμαντέρ και πολύ περισσότερο τα βιογραφικά ντοκιμαντέρ, καθώς είναι «παραθυράκια» για να δούμε και την πραγματικότητα κάποιου άλλου. Εξάλλου, οι αληθινές ιστορίες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη μυθοπλασία. Οι ιστορίες ανθρώπων που για κάποιον λόγο αποτελούν σημείο αναφοράς για τον κόσμο δεν θα πάψουν ποτέ να μας γοητεύουν. Είδαμε, λοιπόν, στο Netflix «τι παίζει» τον τελευταίο καιρό και σημειώσαμε τα παρακάτω.

 

1. Ντεπ Εναντίον Χερντ

Πρόσφατη προσθήκη στο Netflix για μία από τις πιο πολύκροτες δίκες του πλανήτη, που μετατράπηκε σε reality show. H δίκη των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ έγινε ντοκιμαντέρ στο Netfix και αποτελείται από τρία επεισόδια. Παρουσιάζονται και οι δύο καταθέσεις μαζί για πρώτη φορά, ενώ η σειρά εστιάζει και στα διαδικτυακά πάρτι που ακολούθησαν. Οι αποκαλύψεις «ξεγυμνώνουν» τους πρωταγωνιστές.

 

 

2. Μέιντοφ: Το Τέρας της Γουόλ Στριτ

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του επενδυτή Μπέρνι Μέιντοφ, ο οποίος οργάνωσε μία από τις μεγαλύτερες πυραμίδες Πόντσι στην ιστορία της Γουόλ Στριτ. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει όλα όσαν έχουν συμβεί γύρω από τη διαβόητη πυραμίδα αξίας 64 δισ. δολαρίων, που οργάνωσε ο Μπέρνι Μέιντοφ και κατέστρεψε τις ζωές αμέτρητων επενδυτών που είχαν εμπιστευτεί τον άντρα της Γουόλ Στριτ.

 

 

3. Το Κυνήγι του Βίραπαν

Ένα ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του λαθρέμπορου Βίραπαν, του οποίου η αιματηρή βασιλεία πυροδότησε μια καταδίωξη στη νότια Ινδία διάρκειας 20 ετών. Ειδικότερα, ο Βίραπαν (Koose Munisamy Veerappan) ήταν ένας Ινδός ληστής-τρομοκράτης που ήταν ενεργός για 36 χρόνια και απήγαγε σημαντικούς πολιτικούς για λύτρα. Κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο σανταλόξυλου και λαθροθηρία ελεφάντων σε θαμνώδεις εκτάσεις και δάση στις πολιτείες Ταμίλ Ναντού, Καρνατάκα και Κεράλα.

 

 

4. Η Πιο Βαθιά Ανάσα

Μεταφερόμαστε σε έναν άλλον κόσμο, αφού ο βυθός της θάλασσας είναι ένας ξεχωριστός κόσμος. Ειδικότερα, με την αγάπη για την ελεύθερη κατάδυση να τους ενώνει, μια πρωταθλήτρια κι ένας δύτης ασφαλείας θέλουν να γράψουν ιστορία μ' ένα ιδιαίτερο κατόρθωμα και τα ρισκάρουν όλα. Παράλληλα, βρίσκουν τον έρωτα. Πώς είναι άραγε η ζωή για τους αθλητές του νερού;

 

 

5. Άρνολντ

Ο Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ (Arnold Alois Schwarzenegger) είναι διάσημος για πολλούς λόγους και αποτελεί «κεφάλαιο» σε πολλούς τομείς. Υπήρξε για οχτώ χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι πριν γίνει πολιτικός, είχε μία λαμπρή καριέρα ως επαγγελματίας bodybuilder και ηθοποιός. Ποιος μπορεί να ξεχάσεις τον «Εξολοθρευτή»;  Αυτό το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πολύπλευρη ζωή και καριέρα του Σβαρτσενέγκερ, από τα πρωταθλήματα του στο bodybuilding ως το Χόλιγουντ και την πολιτική.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved