Το πιο σπουδαίο λεύκωμα για το Shining ψάχνει ιδιοκτήτη

Ένα από τα 1000 αντίτυπα με ανένδοτο υλικό από την ταινία, μπορεί να γίνει δικό σου.

Το The Shining είναι χωρίς αμφιβολία ένα κινηματογραφικό αριστούργημα. Ένας από τους πιο ένθερμους θαυμαστές της ταινίας, τυχαίνει να είναι και ο ίδιος ταλαντούχος σκηνοθέτης, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lee Unkrich.

 Ο Unkrich μέσα σε μεγάλο διάστημα 12 ετών, συναντήθηκε με πολλούς από το καστ και το συνεργείο της ταινίας που βρίσκονται εν ζωή, καθώς και με την οικογένεια του Stanley Kubrick και συγκέντρωσε ένα πλούτο από ιστορίες, γνώσεις και φωτογραφίες. Όλα αυτά μαζί συγκεντρώνονται στο The Shining του Stanley Kubrick. Μία τρίτομη συλλογή που σχεδιάστηκε από την M/M Paris, με κείμενο από τον best seller συγγραφέα J.W. Rinzler και με πρόλογο από τον Steven Spielberg.

Διαβάστε επίσης: Το Shining κυκλοφορεί σε επιτραπέζιο!

Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει εκατοντάδες φωτογραφίες που δεν έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, αλλά και επιπλέον υλικό - συμπεριλαμβανομένου ενός φαξ από το λεύκωμα που εμφανίζεται στο γραφείο του συγγραφέα και που έπαιξε βασικό ρόλο σε μια από τις deleted scenes της ταινίας.

Απαραίτητο για κάθε λάτρη της ταινίας, του Kubrick ή απλώς του κινηματογράφο, κυκλοφορεί μόλις σε 1.000 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία ψάχνουν ιδιοκτήτες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved