Facebook Ο Tarantino θέλει να δώσει στον Bruce Willis την τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη

Έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην εμβληματική ταινία «Pulp Fiction».

Ο Bruce Willis και η οικογένειά του περνάνε δύσκολες στιγμές. Ο γνωστός ηθοποιός έχει διαγνωστεί με αφασία, κάτι που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την υποκριτική και με μετωποκροταφική άνοια, μια ασυνήθιστη μορφή της νόσου που «προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά και τη γλώσσα». Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, ο Quentin Tarantino δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Θέλει να του δώσει την ευκαιρία για μία τελευταία εμφάνιση στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στην ταινία που ετοιμάζει με τίτλο «The Movie Critic».

 

 

Εκεί φυσικά δε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά έναν μικρό ρόλο μέσα στην ταινία. Ο Tarantino έχει συνεργαστεί με τον Bruce Willis πριν 30 χρόνια για το εμβληματικό «Pulp Fiction» και σκοπεύει να το κάνει ξανά. Προς το παρόν δεν έχει προσεγγίσει την οικογένεια του ηθοποιού και φυσικά θα σεβαστεί κάθε επιθυμία τους, σε περίπτωση που αρνηθούν να συμμετάσχει λόγω της κατάστασής του. Αντ’ αυτού πρόκειται να βάλει στην ταινία ένα απόσπασμα από μια από τις προηγούμενες ταινίες του ηθοποιού.

 

 

Το «The Movie Critic» περιστρέφεται γύρω από τον έναν δημοσιογράφο «πορνοπεριοδικού» και το story διαδραματίζεται στη Νότια Καλιφόρνια το 1977. Ο κεντρικός χαρακτήρας βασίζεται σε έναν πραγματικό κριτικό ταινιών για ένα πορνογραφικό περιοδικό, το οποίο ο σκηνοθέτης διάβαζε όταν μεγάλωνε. «Όλα τα άλλα ήταν πολύ πρόστυχα για να τα διαβάσω, αλλά τότε υπήρχε αυτή η πορνογραφική εφημερίδα που είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με ταινίες», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Tarantino. «Έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν ο δεύτερος κριτικός. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ήταν πολύ κυνικός. Οι κριτικές του ήταν μια διασταύρωση μεταξύ του πρώιμου Howard Stern και αυτού που θα μπορούσε να είναι ο Travis Bickle αν ήταν κριτικός κινηματογράφου».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved