Οι Prodigy είναι η απάντηση!

Το Release Athens υποδέχεται την Παρασκευή 21/7 τους βασιλιάδες της ηλεκτρoνικής σκηνής.

Κάθε live εμφάνιση των Prodigy παραμένει ένα αιώνιο highlight, αδύνατο να ξεχαστεί.  Αν τους έχεις δει στο παρελθόν, ξέρεις τι θα συμβεί. Οσο για εσάς που θα το επιχειρήσετε για 1η φορά, ετοιμαστείτε για σφυροκόπημα ποδιών και κάθε αίσθησης. Χορός, ανάσα, νερό, και πάλι από την αρχή!

Τα video που επιλέξαμε από την φετινή καλοκαιρινή τους περιοδεία είναι η τρανή απόδειξη πως παραμένουν σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Παρέα με τους  τους θρυλικούς Primal Scream και τα "χειρουργικά" beats των Lip Forensics., θα προσφέρουν μια ιστορική βραδιά!

Λίγες μέρες πριν στο Exit Festival της Σερβίας, τους ειδε 44 χιλιάδες κόσμος που ακόμα παραληρεί στα social media!

Η επιστροφή τους εκεί ξεκίνησε με το εμβληματικό "Breathe" το οποίο είχαν παίξει για 1η φορά ζωντανά το 1995 στο Βελιγράδι ξεκινώντας έτσι μια σχέση αγάπης με το κοινό της χώρας. Το επίσημο video του φεστιβάλ με το "Omen" είναι σημάδι για όσα θα ζήσουμε και στην Πλατεία Νερού.

 

Ο απόλυτος φόρος-τιμής στον αξέχαστο Keith Flint έρχεται στο μέσο του σετ. Το "Firestarter"...  ξεχύνεται από τα ηχεία, ο Maxim στέκει ακίνητος χωρίς να τραγουδά και η μορφή του Keith να χορεύει φέρνει ανατριχίλα και συγκίνηση.

 

 

Eίτε ένα φεστιβάλ είναι rock, ή metal ή χορευτικής και pop μουσικής, οι Prodigy θα έχουν πάντα θέση, καθώς ελάχιστες μπάντες έχουν πετύχει το απόλυτο crossover σε οπαδούς κάθε μουσικής. Είναι ο Νόμος τους!

 

 

Καταλαβαίνεις αν σου έχουν μείνει δυνάμεις, όταν ακούς την εισαγωγή του "Voodoo People". Στο NovaRock τα πήγαν καλά, στο Release θα τα πάμε ακόμα καλύτερα!

 

 

Το "Smack my bitch up" είναι βέβαια ενα από τα ξεκάθαρα highlight κάθε εμφάνισής τους. Από την εισαγωγή που περιμένεις το πρόσταγμα για χορό του Maxim μόλις πέσει η "τσιμεντένια" μπασογραμμή μέχρι το "get the f..k down" για να σηκωθεί μεμιας όλη η Πλατεία!

Το video από το Mad Cool της Ισπανίας, μια καλή προθέρμανση!

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 21/7/23, Πλατεία Νερού: Οι Prodigy, το μεγαλύτερο συγκρότημα της ηλεκτρονικής μουσικής, επιστρέφει στην Ελλάδα και μαζί με τους θρυλικούς Primal Scream, θα προσφέρουν μια ιστορική βραδιά για τους λάτρεις της μουσικής των τελευταίων τριάντα ετών. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Lip Forensics.

Ταυτόχρονα, όσοι και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις δύο τελευταίες φεστιβαλικές ημέρες του φεστιβάλ, στις 21 και 27 Ιουλίου, με headliners τους Prodigy και Wu-Tang Clan αντίστοιχα,  διατίθεται το διήμερο εισιτήριο προς 90€ (κέρδος 10€)

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα relaseathens.gr / viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved