Οι 4 νέοι κακοί του Avengers: Infinity War θα σε κάνουν να τα χρειαστείς

Οι εκλέκτοι σύντροφοι του παράφρονα Thanos

Στο πλαίσιο της D23, της ετήσιας έκθεσης που διοργανώνει το fan club της Disney, έγιναν πολλές ομορφιές, όπως η αποκλειστική προβολή σκηνών από το επερχόμενο Avengers: Infinity War. Δυστυχώς, δεν έχουμε κάτι να σου δείξουμε, αφού ούτε καρέ από τα πλάνα δεν έχει διαρρεύσει.

Αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι τους νέους κακούς του franchise, τα πρωτοπαλίκαρα του Thanos (τον υποδύεται ο Τζος Μπρόλιν) που απαρτίζουν το Μάυρο Τάγμα  (Black Order).

Και ποιοι είναι αυτοί;

Ο Cull Osdidian (τον γνωρίσαμε ως Corvus Glaive στην πρωτότυπη σειρά των κόμικ), εξ απορρήτων του Thanos, o οποίος κάνει άνω κάτω πλανήτες και ουράνια σώματα για να προσφέρει στον Thanos τα σκοτεινά καλούδια που αποζητά. Είναι τετραπέρατος αλλά η βασική του δύναμη βρίσκεται στη μακριά ράβδο με τις λεπίδες στα άκρα, η οποία, όσο την κρατάει, του εξασφαλίζει την αθανασία.

Επόμενη στη λίστα, η Proxima Midnight, σύζυγος του Cull, με το επιβλητικό και φονικό της δόρυ το οποίο είναι σφυραλατημένο από το υλικό του ήλιου και έχει την ισχύ ενός αστεριού και ενός super nova.

Qm9MKUmJCxdWqB42WLdzLo

Αφού τελειώσαμε με το ζευγαράκι, έλα να σου συστήσουμε τον Ebony Maw, τον Μακιαβέλι του Μαύρου Τάγματος. Όπως καταλαβαίνεις, η φυσική δύναμη δεν είναι το δυνατό του σημείο, όμως είναι μάστορας στην τέχνη της αποπλάνησης και της χειραγώγησης. Για την ακρίβεια, κάνει κάτι πολύ περισσότερο από αυτά: στοιχειώνει το μυαλό σου, κυριολεκτικά, χρησιμοποιώντας «νοητικούς ιστούς» και έτσι αποκτά πρόσβαση στα μυστικά και τις επιθυμίες σου.

Τελευταίος, μα όχι καταϊδρωμένος, ο Black Dwarf, με ασύλληπτη φυσική δύναμη, μια κολοσσιαία μηχανή μυών κρυμμένη σε ένα μικρό σώμα.

Οι ήρωες του Τάγματος σχεδιάστηκαν από τους Jerome Opena και Jim Cheung, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες (ίσως και κάτι για το πoοί θα τους υποδυθούν) για αυτούς και για το πώς ακριβώς θα ενταχθούν στο storyline του Infinity War θα μάθουμε σε λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια του ComicCon στο San Diego.

Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την Άνοιξη του 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved