Iron Maiden: Έπαιξαν πρώτη φορά live το Alexander the Great και έγινε πανικός

Τυχεροί οι Σλοβένοι, απωθημένο για όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Χρόνια ολόκληρα οι φανς ζητούσαν από τον Dickinson και την μπάντα να παίξουν live ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια τους, το Alexander the Great. Η μεγάλη στιγμή έφτασε εν όψει του tour τους για το 2023 και ξέρουμε ήδη ότι ΔΕΝ θα έρθουν στην Ελλάδα. Πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, είναι η στιγμή που περίμενε κάθε μεγάλος φαν για 37 χρόνια όπως ακριβώς αναφέρει και στο αφιέρωμά του το ROXX.

Έτσι, καταλαβαίνει κανείς, ότι έγινε ένας μικρός πανικός στη Λιουμπλιάνα, όταν οι Iron Maiden έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θα παίξουν παλιά και αγαπημένα – να φανταστεί κανείς ότι το Caught Somewhere in Time, δεν είχε παιχτεί ζωντανά από τη μπάντα από το 1987. Τη σειρά του είχε και το Number of the Beast που την τελευταία φορά που το είδαμε live ήταν πριν μία δεκαετία, αλλά προφανώς η μεγάλη έκπληξη ήταν το Alexander The Great.

 

 

Μπορεί να φανταστεί κανείς τι πανικός έγινε, έτσι δεν είναι; Πόσο μάλλον όταν κλείνεις με το Fear of the Dark. Αλλά τη βραδιά κέρδισε το κομμάτι που δεν είχαμε δει ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved