Μάθε πώς η παραγωγή του GoT αντιμετώπισε τις διαρροές για τον 7ο κύκλο

Πιο εύκολα νικάς τους White Walkers παρά τους παπαράτσι.

Όσο πλησιάζει το τέλος του Game Of Thrones, 13 επεισόδια έχουν μείνει για να ολοκληρωθούν ο 7ος και 8ος κύκλος, τόσες περισσότερες προφυλάξεις παίρνει η παραγωγή προκειμένου να αποφευχθούν οι διαρροές.

Και αν με τους πρωταγωνιστές και συντελεστές το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα, καθώς στα συμβόλαιά του υπάρχουν σχετικές ρήτρες εμπιστευτικότητας, τις οποίες αν παραβούν θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα, με τους παπαράτσι τα πράγματα ζορίζουν.

Όσα μέτρα ασφαλείας και αν πάρεις, όσο και αν απομονώσεις το set, ακόμα και ιδιωτικό στρατό να προσλάβεις για την περιφρούρηση των γυρισμάτων, ο παπαράτσι θα βρει τρόπο να προσεγγίσει. Σε μια πλαγιά ενός γειτονικού λόφου, σε ένα καϊκί που θα έχει νοικιάσει για αυτό το λόγο, κρυμμένος ανάμεσα στα κοστούμια του βεστιαρίου ή θα κρυφοκοιτά με κάποιο drone.

non5mp0piutx

Για κάτι τέτοια και προκειμένου όχι μόνο να κρύψεις κάτι από τους παπαράτσι, αλλά να τους δημιουργήσεις και σύγχυση η λύση είναι να γυρίζεις ψεύτικες σκηνές.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Κιτ Χάρινγκτον το παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στον Τζίμι Κίμελ.

«Στα γυρίσματα αυτού του κύκλου, είχαμε πολλούς παπαράτσι να μας ακολουθούν, ειδικά στα γυρίσματα στην Ισπανία. Επομένως, όταν γνωρίζαμε ότι βρίσκονται εκεί γύρω, γυρίζαμε ψεύτικες σκηνές ώστε να τραβούν φωτογραφίες και να  διαχέουν αντικρουόμενες πληροφορίες στο διαδίκτυο».

Πόσο διήρκησαν αυτά τα γυρίσματα; Περίπου 15 ώρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved