Αυτή είναι η αλλαγή στο σενάριο του GoT που δεν χώνεψε ο George Martin

Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο...

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, το τηλεοπτικό Game of Thrones έχει σταματήσει να ακολουθεί την ροή των βιβλίων. Που το λες και λογικό διότι αν οι παραγωγοί προσπαθούσαν να χωρέσουν όλες τις λεπτομέρειες του Martin στη σειρά, τότε θα έπρεπε να έχουμε 14 σεζόν.

Με απλούστερα λόγια, η μοίρα των αγαπημένων σου ηρώων έχει μείνει στα χέρια των Benioff και Weiss (σ.σ.: των παραγωγών), που ευτυχώς υπάρχει και μία επίβλεψη του Martin. Εκτός όμως αυτού, έχουν γίνει και αρκετές αλλαγές. Ή μάλλον, έχουν μείνει πράγματα απ’ έξω. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Martin μίλησε για την σχέση του με τους παραγωγούς και πόσο προσπάθησε να τους κάνει να μείνουν πιστοί στα βιβλία. Υπήρχε όμως και μία μέγιστη αλλαγή την οποία ο Martin ήθελε απεγνωσμένα να σώσει. Και δεν τα κατάφερε.

Η πρώτη και μεγαλύτερη αλλαγή έγινε με την Catelyn Stark. Στο βιβλίο, το σώμα της σώζεται από τον λύκο της Arya και  η μαμά Stark έρχεται και πάλι στη ζωή χάρη στον Beric Dondarrion.

Αυτόν εδώ.

«Ο Dan και ο David αποφάσισαν να μην συνεχίσουν το στόρι και να ασχοληθούν με άλλες ιστορίες άλλων χαρακτήρων. Προσπάθησα να τους μεταπείσω αλλά δεν τα κατάφερα». Έκτοτε ο Martin προσπάθησε να μην γίνουν άλλες αλλαγές και η αλήθεια είναι πως δεν τα κατάφερε.

Αυτό που στην ουσία πρέπει να κοιτάξουν όλοι αυτή τη στιγμή, είναι να τελειώσει το σώου αξιοπρεπέστατα. Και να μην το τσακίσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved