Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Φεβρουαρίου

Επειδή ο καιρός είναι λίγο αναποφάσιστος με τις βροχές και τα σύννεφα πάνε κι έρχονται απειλητικά, με σειρά και ταινία δεν βράχηκε κανείς.

Ενώ στην Αμερική το φιλοθεάμον κοινό συγκλονίζεται από την πρόθεση του Netflix να κόψει τους τζαμπατζήδες με δανεικούς κωδικούς, στην Ευρώπη μπορούμε για την ώρα να έχουμε πιο παραγωγικές ανησυχίες, όπως το τι καινούργιο έρχεται στην πλατφόρμα για τον Φεβρουάριο. Σε γενικές γραμμές η συγκομιδή του μήνα δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρεμιέρες. Έχουμε την έναρξη τρίτων και πέμπτων σεζόν σε δοκιμασμένες συνταγές οι οποίες δοκιμάζονται ως προς τη δημιουργικότητα με τον κίνδυνο να καταντήσουν σαπουνόπερες με ανακυκλωμένα σενάρια. 

Από την άλλη υπάρχουν αρκετές ταινίες που ίσως αξίζουν της προσοχής μας και μια μεγάλη χολιγουντιανή τετραπλή θεαματική προσφορά που θα κρατήσει πολλούς από εμάς σε μαραθώνιο κάποιο Σαββατοκύριακο, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ίχνος σύννεφου στον ορίζοντα. 

You

 

 

Ο creepy serial killer που κατάφερε να περάσει από τη σαπουνόπερα στο φάσμα του cult επιστρέφει για ακόμα μία σεζόν με 3 νέους πρωταγωνιστές και άλλους 11 σε δεύτερους ρόλους, άρα θα έχουμε άφθονα νέα θύματα και στην 4η σεζόν της σειράς που δεν ξέρουμε γιατί, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη βλέπουμε.

We Have a Ghost

 

 

Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα σπίτι από την ανακάλυψη ενός φαντάσματος; Το να γίνει ταυτόχρονα και στόχος της CIA. To φάντασμα ακούει στο όνομα Ernest και δεν μοιάζει καθόλου φιλικό, ούτε πτοείται από την παρουσία της CIA στον χώρο, σε αντίθεση με τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Ο David Harbour από το Stranger Things με καραφλοδάνειο είναι μια δικλείδα ασφαλείας ότι κάτι καλό θα δούμε. 

Too Hot to Handle: Germany

 

 

Στη λίστα με τα μεγαλύτερα σκουπίδια που μπορεί να δει κάποιος για να νιώσει καλύτερα με τα δικά του χάλια, το ερωτικό ριάλιτι το τερματίζει σε τέτοιο βαθμό που τελικά το βλέπεις εντελώς απενοχοποιημένα χωρίς να χάσεις την αίσθηση ανωτερότητας που έχεις. Αυτή τη φορά το ριάλιτι ταξιδεύει στη Γερμανία που όποιος ξέρει από γερμανική τρασίλα ξέρει ότι αυτή η σεζόν θα είναι πιο σκουπίδι από ποτέ, και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. 

The Hunger Games

 

 

Και οι τέσσερις ταινίες του επιτυχημένου franchise θα είναι διαθέσιμες στο Netflix, άρα μία ολόκληρη μέρα θα είναι αφιερωμένη στην Jennifer Lawrence και στο δυστοπικά υπέροχου σύμπαντος όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δοκιμάζεται με τρόπους που φαντάζουν έξω από την ηθική μας. Η παράλληλη πραγματικότητα των Hunger Games είναι μια καταπληκτική αλληγορία πάνω στην μεταβολή της ηθικής όταν μπαίνει ανάμεσα σε καταστάσεις εξουσίας και μαζικής ψυχολογίας.   

True Spirit

 

 

Σε ηλικία 16 ετών η Jessica Watson αποφασίζει να γίνει η νεότερη που θα έκανε τον περίπλου της Γης με ιστιοπλοϊκό, μόνη της χωρίς καμία βοήθεια. 8 μήνες και 18.582 ναυτικά μίλια μετά έγραψε ιστορία και την ιστορία αυτή ήρθε η ώρα να τη μάθουμε  κι εμείς. Τελικά δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ, γιατί τυπικά έπρεπε να καλύψει τουλάχιστον 21.600 μίλια και λόγω του ότι δεν είχε καμία τεχνική βοήθεια από τρίτους δεν μπόρεσε να διορθώσει την πορεία της. Παρόλα αυτά η ιστορία της παραμένει εντυπωσιακή και αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα στόχου και αποφασιστικότητας.

Formula 1: Drive to Survive 

 

 

Η νέα σεζόν του κορυφαίο μηχανοκίνητου σπορ είναι προ των πυλών και στις αρχές Μαρτίου το τσίρκο του θεσμού κάνει πρεμιέρα στο Μπαχρέιν. Ιδανική ζέσταμα για τον μήνα χωρίς δράση που απομένει είναι η 5η σεζόν του καλύτερου ντοκιμαντέρ με την πιο διεισδυτική ματιά στο άθλημα που έχουμε δει ποτέ. 

Viking Wolf

 

 

To σκανδιναβικό νουάρ συναντά τη σκανδιναβική μυθολογία όταν μια έφηβη γίνεται μάρτυρας μιας αποτρόπαιης δολοφονίας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Λίγο μετά το τραγικό συμβάν θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες που είναι λίγο πιο ρεαλιστικοί από όσο θα ήθελε. Ταυτόχρονα οι επιθυμίες της αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο σκοτεινές και σιγά-σιγά μεταμορφώνεται σε κάτι που δεν θυμίζει την έφηβη που ήταν.

Infiesto

 

 

Τον Μάρτιο του 2020 όλη η ανθρωπότητα μουδιασμένη προσπαθούσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της πανδημίας, όμως στην Αστούριας δύο αστυνομικοί έχουν και άλλες έγνοιες. Η επανεμφάνιση μιας γυναίκας που ήταν αγνοούμενη για χρόνια και η συσσώρευση οικογενειακών τραγωδιών σε μία μικρή πόλη μεταλλωρύχων με την πανδημία να κάνει τα πάντα ακόμα πιο σκοτεινά και απόκοσμα. 

Red Rose

 

 

Η παραγωγή του BBC που έχει χαρακτηριστεί ως το Sex Education σε μορφή θρίλερ, ακολουθεί μια παρέα εφήβων που έχει αναπτύξει εξάρτηση από τα κινητά τους ενώ απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από το σχολείο. Το φονικό app με τις υπερδυνάμεις φτιάχνει ένα σύμπαν στο οποίο συναντάται η τρομακτική ματιά του Stephen King με την κοινωνική κριτική του Ken Loach.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved