Λέτε να δούμε τον Γκόσλινγκ στο ρόλο του Γουίλι Γουόνκα;

Φοράει φανταχτερά ρούχα και ετοιμάζεται για τρέλες με τους Ούμπα Λούμπα.

Κοίτα να δεις τώρα νέο που προέκυψε: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως υποδυθεί τον Γουίλι Γουόνκα, τον εμβληματικό και ιδιόρρυθμό ιδιοκτήτη της ομώνυμης σοκολατοβιομηχανίας, που τον γνωρίσαμε μέσα από τα βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «ο Τσάρλι και το εργοστάσιο Σοκολάτας». Στο σινεμά είχαμε δει στον ίδιο ρόλο τον Τζιν Ουάιλντερ και τον Τζόνι Ντεπ.

Πώς όμως προέκυψε η είδηση σχετικά με τον Γκόσλινγκ; Η Warner σχεδιάζει να γυρίσει ένα Prequel του βιβλίου, που θα εστιάζει στα χρόνια της νεότητας του Γουόνκα και σε όσα συνέβησαν τότε και ψάχνει για άνδρα ηθοποιό από 30-35 ετών.

Τα έμαθε όλα ο Γκόσλινγκ, που είναι 36, και, όπως αναφέρουν οι σχετικές πηγές, έχει εκδηλώσει πολύ έντονο ενδιαφέρον για να πάρει τον ρόλο.

Μάλιστα, η Warner έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Νταλ για την ταινία όπως και με τον σεναριογράφο Simon Rich («Τα μυαλά που κουβαλάς»), ενώ μέσα στα σχέδια είναι  μέσα από αυτή την πρώτη ταινία να δημιουργηθεί ένα «γουιλιγουονκικό» σύμπαν χαρακτήρων που θα γεννήσει στη συνέχεια και άλλα sequels και θα μας συστήσει τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του βιβλίου, τον Τσάρλι και τον παππού του.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το προ δεκαετίας (και βάλε) reboot σημείωσε κέρδη άνω των 475 εκατ. Δολαρίων στο box office. Όσο για τον Γκόσλινγκ, θα τον δούμε στο Blade Runner 2049 που θα βγει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved