Netflix Kaleidoscope: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Giancarlo Esposito

Μία ληστεία αξίας 7 δις δολαρίων, προδοσίες και απειλές στη νέα σειρά του Netflix. Αλλά ας μιλήσουμε για τον άνθρωπο που πραγματικά αποτελεί όαση.

Πόσες δυνατότητες θέλεις ώστε να παρακολουθήσεις μία σειρά; Το Neftlix σού προσφέρει πάνω από 40.000. Για την ακρίβεια 40.320 διαφορετικές δυνατότητες παρέχονται σε κάθε χρήστη ώστε να παρακολουθήσει τη νέα σειρά «Kaleidoscope» που έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά. Αποτελείται από 8 επεισόδια και δίνει την δυνατότητα σε κάθε θεατή να αποφασίσει ο ίδιος τον τρόπο θέασης. Το κάθε επεισόδιο αντιστοιχεί σε χρώματα και η σειρά διαδραματίζεται σε διάρκεια 25 χρόνων, με καθένα από τα οκτώ επεισόδια να ταξιδεύει στον χρόνο, από τα 24 χρόνια πριν από τη ληστεία έως τους έξι μήνες μετά. «Το να μπορείς να πηγαίνεις μπρος – πίσω και να παρακολουθείς διαφορετικά επεισόδια στην σειρά που θες σου δίνει μια διαφορετική άποψη για τους χαρακτήρες. Υπάρχουν ερωτήσεις που τίθενται σε ένα επεισόδιο και απαντώνται σε κάποιο άλλο», αναφέρει ο δημιουργός, Eric Garcia για να προσθέσει: «Ομοίως, θα υπάρχουν απαντήσεις σε ένα επεισόδιο που παρακολουθείτε και που δεν ξέρετε καν ότι είναι απαντήσεις σε κάτι μέχρι να δείτε την ερώτηση σε ένα άλλο επεισόδιο».

 

 

Ποιο είναι το story

Ένας επιδέξιος ληστής και η ομάδα του ετοιμάζουν μια μεγαλειώδη ληστεία αξίας 7 δισ. δολαρίων – αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλες απειλές ανατρέπουν τα σχέδιά τους. Η ομάδα προσπαθεί να ληστέψει το πιο απαραβίαστο θησαυροφυλάκιο της Αμερικής και ενδεχομένως του πλανήτης. Επιχειρούν να ληστέψουν ομόλογα 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων αλλά πίσω από τη ληστεία υπάρχει ένα story προδοσίας και πρώην φιλίας ανάμεσα στον αρχηγό της σπείρας και τον ιδιοκτήτη του θησαυροφυλακίου. Το story είναι χιλιοπαιγμένο. Το σενάριο κάπου χάνει ενώ και οι ηθοποιοί δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Εκτός από έναν και μοναδικό.

Όλα τα «σκουπίδια» που έχω φάει στη ζωή μου βλέποντας Netflix

Ο κύριος Giancarlo Esposito

Ο υπέροχος Gus Fring στη σειρά Breaking Bad. Καθηλωτικός, είναι μια «ταινία μόνος του». Ο λόγος για να δεις χωρίς ανάσα και τα 8 επεισόδια. Ο Αμερικανός γεννηθείς στην Κοπεγχάγη της Δανίας είναι ο άνθρωπος που δε βαριέσαι ποτέ να παρακολουθείς. Στο «Kaleidoscope» εμφανίζεται ως ένας επιδέξιος ληστής που πάντα κατάφερνε να βρει τον τρόπο ώστε να φέρει εις πέρας τις αποστολές του. Φαινόταν πως έχει αποδεχτεί τη μοίρα του στη φυλακή μέχρι που το Πάρκινσον κάνει την εμφάνισή του. Θέλοντας να μην περάσει τα τελευταία του χρόνια σ’ ένα παγωμένο κελί, ο Ray αποφασίζει να δραπετεύσει. Να πάρει την εκδίκησή του από τον πρώην κολλητό του και να φτιάξει τη σχέση του με την κόρη του, Hannah. Ο Giancarlo Esposito είναι συγκλονιστικός. Είτε όταν πράττει ως ψυχρός εγκληματίας, είτε ως ένας πατέρας που θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

 

 

Αξίζει να το δεις;

Αν αισθάνεσαι πως θέλεις να ηρεμήσεις από την κραιπάλη των γιορτών και να ξεκουραστείς στο κρεβάτι με Netflix, τότε είναι μία καλή επιλογή. Σε αντίθεση περίπτωση, σίγουρα θα βρεις καλύτερα πράγματα ώστε να ψυχαγωγηθείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved