Ευτυχώς που έχουμε τον Παπακαλιάτη και ξεχνιόμαστε

Νιώσαμε στο πετσί μας το κενό του Maestro την περασμένη βδομάδα, αλλά άξιζε τον κόπο.

Μια θερμή παράκληση στον κύριο Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την παραγωγή της σειράς «Maestro»: Γνωρίζουμε ότι η σειρά θα έχει μόλις 9 επεισόδια και κάπως πρέπει να τραβήξει το πρόγραμμα αλλά μην μας ξανακάνετε το «αστείο» που σκαρφιστήκατε τη βδομάδα της 28ης Οκτωβρίου, αφήνοντας «γυμνή» την Πέμπτη βράδυ και επί μία βδομάδα τρώγαμε τα νύχια μας από την αγωνία για τη συνέχεια της σειράς. Αυτή η εισαγωγή είναι ένα μικρό παράπονο για το πόσο βαθιά έχει σκαλώσει η σειρά «Maestro» στη ζωή μας, έστω και αν έχουν παιχτεί μόλις 3 επεισόδια.

Πριν ξεκινήσει η σειρά περιμέναμε κάποια παπακαλιάτικα κλισέ.

Και τι έγινε; Δεν χρειάζεται πολλά επεισόδια ο άρχοντας Παπακαλιάτης για να μας βάλει στον κόσμο του.

 

 

Το χτεσινό ήταν το κάτι άλλο (θα έχει λίγα spoiler)

Με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο, το τρίτο επεισόδιο της σειράς έκανε αυτό ίσως που περίμεναν αρκετοί από το ξεκίνημα της. Μια σκηνή πάθους που παραλίγο να δούμε στο πρώτο επεισόδιο αλλά τότε η ηθική του πρωταγωνιστή Ορέστη έβαλε φρένο στις ορέξεις της νεαρής Κλέλιας. Ό,τι όμως δεν έγινε στην Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε στους Παξούς.

Λένε ότι η μελωδία είναι ευτυχία οπότε όταν σε ένα δωμάτιο που περικλείεται συγχορδίες, πεντάγραμμα και παρτιτούρες βρίσκεται μια όμορφη κοπέλα και ένας μαέστρος, τότε είναι αρκετά δύσκολο να μην γίνει «συναυλία».

Λένε πως ο τρόπος αφήγησης του Maestro θυμίζει αυτή τη σειρά του Netflix.

Όχι ότι δεν είχαμε προϊδεαστεί από το τρέιλερ ότι θα κρατιόντουσαν και πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, απλά θέλαμε να το δούμε για να το εμπεδώσουμε. Και κάπως έτσι ο grandmaster Παπακαλιάτης μας έφερε μνήμες εποχών «Κλείσε τα Μάτια» και «Να Με Προσέχεις» αλλά να είμαστε ειλικρινείς οι σκηνές πάθους που είδαμε το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου ήταν το κάτι άλλο.

Μαζί με τους θεατές παρέλυσε και το ελληνικό internet, με κάποια από τα σχόλια στο Twitter να είναι αποθεωτικά. Όχι μόνο για το ειδύλλιο Ορέστη και Κλέλιας αλλά για το φινάλε που είδαμε και γουρλώσαμε τα μάτια.

 

 

Όπως είπαμε στην αρχή, δεν είναι να αφήνεις τις μέρες να περνάνε και να μην βλέπεις τη συνέχεια στο «Maestro». Είμαστε μόλις στο τρίτο επεισόδιο, μας έχει φάει ήδη αγωνία για τη συνέχεια και δεν έχουμε διανύσει ούτε τα μισά της διαδρομής. Τι μας επιφυλάσσει άραγε στα επόμενα επεισόδια ο «μαέστρος»;

Άντε να περιμένουμε τώρα άλλη μια βδομάδα.

Maestro Trailer 4


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved