Όταν το πρόγραμμα μετά το γραφείο έχει καναπέ και άραγμα, το «μενού» έχει μόνο μυστήριο

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της προσαρμογής. Τι σημαίνει αυτό; Πως έχεις μπει σε έντονους, καθημερινούς ρυθμούς και ότι αρχίζεις να αποχαιρετάς το φθινόπωρο και να προετοιμάζεσαι για τον χειμώνα που πλησιάζει. Και αυτή η μεταβατική εποχή σημαίνει ένα πράγμα για εμάς: Χαλάρωση στο σπίτι και binge-watching!

Αν δεν βλέπεις και εσύ την ώρα να ξεκινήσεις τον δικό σου τηλεοπτικό «μαραθώνιο» έπειτα από μία γεμάτη ημέρα στο γραφείο, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να γεμίσεις κάθε ξεχωριστή ημέρα της εβδομάδας με το συναίσθημα που σου ταιριάζει, χάρη στην αγαπημένη σου streaming πλατφόρμα, δηλαδή το Disney+. Διότι κάθε ημέρα στο Disney+ είναι μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα, που ξεπερνάει τα όρια της μονοτονίας και της ρουτίνας, μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις που χαρίζουν ακόμη πιο δυνατές στιγμές από εκείνες που έχεις να θυμάσαι.

 

mystery2

 

Releases που θα γεμίσουν με σασπένς τις φθινοπωρινές βραδιές

Δεν θέλεις να μένεις άλλο κολλημένος στο παρελθόν; Τότε ήρθε η στιγμή να ζήσεις τη streaming εμπειρία που προσφέρει το πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο του Disney+ αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται, με πολλές κορυφαίες πρεμιέρες. Πώς αλλιώς θα μπορούσες να ζήσεις την περιπέτεια που ψάχνεις,  αν όχι με το να αφεθείς στην πιο καθηλωτική σειρά της σεζόν ή σε μία από τις πιο δυνατές ταινίες;

Το Disney+ είναι ο απόλυτος προορισμός για streaming περιεχόμενο Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και γενικής ψυχαγωγίας και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις μετά το γραφείο, είναι να αράξεις στον καναπέ του σπιτιού σου και να πεις «ναι» στις σκηνές απόλυτου μυστηρίου που θα εκτυλιχθούν μπροστά σου. Είσαι έτοιμος;

 

mystery3

 

Οι ιστορίες μυστηρίου που θα σε συναρπάσουν

Το φθινόπωρο του 2022 χτίζουμε νέες εμπειρίες, χάρη στην αμερικανική, δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ, «The Οld Μan» με τον Τζεφ Μπρίτζες, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2017 του Τόμας Πέρι και φέρνει στις οθόνες μας το Disney+ !

Εξοπλίσου με ποπ κορν και μπύρες και όλα τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνει η νέα σειρά μυστηρίου επτά επεισοδίων με τον Τζεφ Μπρίτζες, που επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ στα 72 του, για να σε μαγέψει με το σπουδαίο υποκριτικό του χάρισμα, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Γέρου» (The Old Man), αυτής της δραματικής κατασκοπικής περιπέτειας. Αν δεν βλέπεις την ώρα για μία ιστορία που θα αρχίσει να ξετυλίγεται αργά, δημιουργώντας σου μία προσμονή για κάθε επόμενη σκηνή, τότε τα μοναδικά φλας μπακ και οι ανατροπές της πλοκής, θα δώσουν στις φθινοπωρινές βραδιές σου νόημα.

 

 

Μήπως από την άλλη πλευρά είσαι ο σινεφίλ τύπος της παρέας; Εκείνος που νοσταλγεί να επαναφέρει την καθιερωμένη ημέρα, μέσα στην εβδομάδα, που θα μαζεύεστε στο σπίτι με τους κολλητούς για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία; Το «Wedding Season» είναι αναμφίβολα must για την επόμενη, παρεΐστικη movie night, μιας και ο αθεράπευτα ρομαντικός Stefan (Gavin Drea) που θα συναντήσει τη χαρισματική Katie (Rosa Salazar), «διαλύοντας» επί της ουσίας τον αρραβώνα της με τον γιο ενός πλούσιου μεγιστάνα, θα σε καθηλώσει, χάρη στη θυελλώδη σχέση των πρωταγωνιστών, που αρχίζει κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού γεμάτο γάμους.

Πριν φας μερικά ακόμη ποπ κορν, οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν να διώκονται από τις αρχές, με την Katie να είναι η κύρια ύποπτη ενός σοκαριστικού εγκλήματος και εσένα να παρακολουθείς αποσβολωμένος. Μπορούν να ξεφύγουν από την αστυνομία, το οργανωμένο έγκλημα και από τα πολύπλοκα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, καθώς προσπαθούν να καθαρίσουν το όνομά τους;

 

 

Βέβαια, αν απολαμβάνεις τις τηλεοπτικές σειρές που φέρνουν κοντά τους πιο εκκεντρικούς και ατακαδόρους χαρακτήρες, τότε να ξέρεις πως στο «Only Murders in the Building» στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, θα βρεις την τηλεοπτική παρέα που έψαχνες για να ξεχειμωνιάσεις! Η εμμονή αυτών των τριών χαρακτήρων με τα εγκλήματα, καθώς και η ανεξιχνίαστη δολοφονία ενός γείτονά τους, θα τους μετατρέψουν σε μία δυνατή ομάδα ερευνητών, η οποία δεν θα σταματήσει να ψάχνει, να μπλέκει σε απίθανες περιπέτειες και να σου χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου και σασπένς, μέχρι να λυθεί το μυστήριο.

 

 

Είσαι έτοιμος αυτό το φθινόπωρο να μεταμορφώσεις καθετί φλατ στην καθημερινότητά σου; Το πρώτο και πιο εύκολο βήμα για να τα καταφέρεις, είναι να ανακαλύψεις τον κόσμο του Disney+ και μαζί με αυτόν, να γνωρίσεις καλύτερα τον κόσμο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και ακόμη περισσότερων!

Από σήμερα, λοιπόν, τα βράδια σου μπορούν να αποκτήσουν mystery και νέες συνήθειες να καθιερωθούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ενημερώσεις την παρέα και να εξελίξεις τις γνώσεις σου γύρω από τη streaming εμπειρία!

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved