Το «Andor» σου δίνει μία νέα οπτική στο σύμπαν των Star Wars

Η αλήθεια είναι πως αν αναλογιστώ τι είναι αυτό που λείπει από την καθημερινότητά μου, η πρώτη λέξη που θα έρθει στον νου μου, είναι η περιπέτεια. Άλλωστε, όταν τα πάντα γύρω μας πηγαίνουν by the book, όλοι χρειαζόμαστε κάτι το οποίο θα «ταράξει» για λίγο τα νερά, θα βάλει λίγο σασπένς σε μία κατά τα άλλα συνηθισμένη Δευτέρα ή Τετάρτη. Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πόσο εύκολο είναι να ζήσουμε μία adventurous ιστορία στην καθημερινή μας ζωή;

Αν είσαι φίλος των Star Wars, τότε χωρίς αμφιβολία θα σου πω ότι είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι, μιας και -θέλοντας και μη- είσαι και φίλος της περιπέτειας. Όσο, λοιπόν, και αν λάτρεψες την τηλεοπτική σειρά «Obi-Wan Kenobi» και αναμένεις τη συνέχεια της σειράς «The Mandalorian» με μία 3η σεζόν που θα προβληθεί το 2023 στο Disney+, ένα είναι το σίγουρο: H δύναμη που πηγάζει από το σύμπαν των Star Wars, δεν θα είναι ποτέ αρκετή.

Με λίγα λόγια, αν λαχταράς νέες διαγαλαξιακές περιπέτειες, που να βασίζονται από την τηλεπάθεια και την τηλεκίνηση μέχρι τη ψυχομέτρηση και την υπεράνθρωπη φυσική κατάσταση, ήρθε η στιγμή να μεταφερθείς σε άλλους γαλαξίες, μέσα από την υπερδύναμη της streaming εμπειρίας που σου χαρίζει το Disney+. Το τι αξίζει να βάλεις στο «μενού» των προβολών σου για να ζήσεις όλα τα παραπάνω, θα το μάθεις αμέσως!

 

 andor1

 

Βιώνοντας την απόλυτη περιπέτεια από την άνεση του σπιτιού σου

Για εμένα, το να μπορώ να χαλαρώνω κάθε βράδυ παρακολουθώντας καθηλωτικές σειρές και δυνατές ταινίες που βάζουν στις στιγμές μου adventurous «πινελιές», είναι μεγάλη υπόθεση! Το Disney+ είναι, λοιπόν, το μέσο που με βοηθά να τα καταφέρνω. Και αν βρέθηκες και εσύ τον Σεπτέμβριο στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για τις εκδηλώσεις της Disney+ Day και ενθουσιάστηκες όταν άκουσες την 55μελη συμφωνική, Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών στη συναυλία «Disney+ Day Live In Concert», σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα με αγαπημένα soundtrack, όπως εκείνο του «The Mandalorian» από το Star Wars και του «The Imperial March», πήρες μία γεύση από το τι σημαίνει Disney+!

 

 andor2

 

Αν αισθάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να ζήσεις και εσύ το επόμενο διαγαλαξιακό σου ταξίδι, λοιπόν, τότε ετοιμάσου να streamάρεις με την πρωτότυπη σειρά «Andor», μέσα από 12 επεισόδια και σε σκηνοθεσία του Tony Gilroy. Το teaser, που σίγουρα έχεις ήδη δει, ξεκινάει «δυνατά», καθώς πρόσωπα από όλον τον γαλαξία αντιδρούν σε ένα κάλεσμα, που είναι διαχρονικό -όπως πάντα- και στο οποίο δεν λείπουν τα εντυπωσιακά εφέ.

 

andor3

 

Με το φθινόπωρο να είναι η καλύτερη εποχή για binge-watching στιγμές, μην χάνεις χρόνο και ετοιμάσου να απολαύσεις στο έπακρον τον Diego Luna, που βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Andor και σύμφωνα με τον οποίο, «η ομορφιά αυτής της σειράς είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με σκοτώσουν». Αν αναρωτιέσαι τι θέλει να πει ο Diego Luna με αυτά τα λόγια, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις τη σειρά στο Disney+!

 

 

 

Κάνοντας streaming σε έναν ψηφιακό «κόσμο» γεμάτο συναισθήματα

Αν υπάρχει κάτι που αξίζει να γνωρίζεις, προτού αφεθείς στον περιπετειώδη «κόσμο» του Disney+, βέβαια, αυτό είναι πως κάθε μέρα δεν είναι απλά μία ακόμη μέρα: Είναι μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα, που ξεπερνάει τα όρια της μονοτονίας και της ρουτίνας. Είναι μία μέρα γεμάτη εκπλήξεις που χαρίζουν τις πιο δυνατές στιγμές.

Αυτό που μετράει και ορίζει την κάθε μας ημέρα, λοιπόν, είναι τα συναισθήματα που θέλουμε να ζήσουμε με «όχημα» την πιο συναρπαστική streaming πλατφόρμα. Και αν είσαι σε mood περιπέτειας, τότε το «Andor» είναι η ιδανική επιλογή. Διότι ειλικρινά, ποια άλλη σειρά θα μπορούσε να σε συναρπάσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αν όχι το «Andor» και η νέα οπτική στο σύμπαν των Star Wars, που σου προσφέρει; Ναι, αυτή είναι η επιλογή που αναζητούσες και το Disney+ σου δίνει την ευκαιρία να την ανακαλύψεις!

 

 andor4

 

Σε μία καθημερινότητα όπου δίνεις «μάχη» για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, το να μπορείς να ζεις μοναδικές περιπέτειες και να «ταξιδεύεις» σε άλλους γαλαξίες από την άνεση του καναπέ σου και με «οχήματα» την «έξυπνη» τηλεόραση, το tablet και το laptop σου, είναι μεγάλη υπόθεση. Και το πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο του Disney+ είναι εδώ για να σου υπενθυμίσει πως αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται, η περιπέτεια θα «πρωταγωνιστήσει» και πάλι στη ζωή σου, μέσα από κορυφαίες πρεμιέρες. Είσαι έτοιμος για καθηλωτικές σειρές και δυνατές ταινίες που θα γεμίσουν την κάθε σου ημέρα και θα την κάνουν πιο περιπετειώδη;

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved