Οι πιο πλούσιοι κακοί του σινεμά ξέρουν καλά πως βγαίνει το μεροκάματο

Μία πεντάδα από την μεγάλη οθόνη που θα ζήλευε και ο φαφλατάς Elon Musk.

Μπορεί o Elon Musk να μας τα έχει πρήξει ελαφρώς με όλα αυτά τα ανούσια post στο Twitter, ποτέ όμως δεν θα καταφέρει να γίνει ένα γνήσιος Lex Luthor, ποτέ δεν θα αποκτήσει το κύρος ενός Auric Goldfinger. Ό,τι και να κάνει ο Jeff Bezos, όσες πτήσεις κι αν κάνει μέχρι το διάστημα, ποτέ δεν θα απολαύσει την εκτίμηση που τρέφουμε για έναν OzymandIas ή για τον Norman Osborn. Οι κακοί του σινεμά ξέρουν να βγάζουν χρήμα με το τσουβάλι και το κάνουν πάντα με στυλ, γι’ αυτό άλλωστε έχουν μείνει και στην ιστορία του σινεμά αλλά και στις μνήμες μας. Αιώνιοι, τεράστιοι, σεβάσμιοι. Κανείς από τους κακούς του σινεμά δεν θα έκανε ποτέ κάποιο βαρετό post στο Twitter και κανείς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει θέμα μία πτήση στο διάστημα. Οι κακοί του σινεμά ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει χρήμα, σέβονται την αξία του δολαρίου και μπορούν να χειρίζονται τον κόσμο γύρω από το συμφέρον τους. Είναι απόλυτα χειριστικοί και σιχαμεροί αλλά την ίδια στιγμή είναι στυλάτοι και μένουν στη μνήμη μας. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι καμία από τις βλακείες που έχει πει ο Elon Musk, σίγουρα όμως θυμάμαι όλες τις ατάκες του Lex Luthor.

O Elon Musk έχει βάλει σκοπό να καταργήσει το Αirplane Μode

Καμιά πραγματικότητα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κακία των πιο κακών ανθρώπων του σινεμά. Η κακία τους όχι μόνο είναι απέραντη αλλά και αξεπέραστη, όσα χρόνια και να περάσουν, η κακία τους θα μας στοιχειώνει για πάντα. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιοι είναι οι 5 πιο σατανικοί κακοί του σινεμά και πόσο εισόδημα βγάζουν κάθε χρόνο:

 

AURIC GOLDFINGER, $6.5 BILLION

Όταν μιλάμε για κακούς του James Bond τότε κάπως η πραγματικότητα και η φαντασία μπερδεύονται με πολύ καλό τρόπο. Ο καθένας έχει το δικό του κόλλημα, όλοι όμως θέλουν να καταστρέψουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλο τον κόσμο. Ο Χρυσοδάχτυλος θέλει να πουλήσει την τεράστια περιουσία του και να την κάνει χρυσό, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία παγκόσμια οικονομική κρίση. Το ότι ο Bond τον εμποδίζει να το κάνει δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Χρυσοδάχτυλος είναι ήδη πολύ πλούσιος.

 

 
 

OZYMANDIAS, $7 BILLION

Αυτός εδώ έκανε κάτι τρελό στο Watchmen. Ήταν ήδη πλούσιος από την οικογένεια του, χάρισε όλη την περιουσία του σε φιλανθρωπίες έτσι ώστε να φτιάξει μία καινούρια. Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο. Ίσως μία από τις πιο παρανοϊκές περιπτώσεις κακών, με υπόδειγμα τον Μέγα Αλέξανδρο, ο τύπος πραγματικά ήθελε να κάνει καλό στον κόσμο αλλά μάλλον δεν το είχε. Ο άνθρωπος έφτιαξε ένα τέρας που υποτίθεται θα ενώσει όλη τη Νέα Υόρκη. Τελικά κανείς δεν έμαθε τι ακριβώς έγινε. Ο Dr. Manhattan είπε απλά: Τίποτα δεν τελειώνει ποτέ.

 

 
 

NORMAN OSBORN, $10 BILLION

Άλλος ένας υπερκακός με πλούσια οικογένεια και με μία προτίμηση στο πράσινο χρώμα. Θέλει να κατακτήσει πρώτα όλη τη Νέα Υόρκη και μετά όλο τον κόσμο. Αν δεν ήταν ο Spiderman σίγουρα θα το είχε καταφέρει γιατί είναι άπειρα δαιμονικός κι έχει και ιπτάμενο πατίνι.

 

 
 

KINGPIN, $20 BILLION

Ο πιο πλούσιος μαφιόζος των κόμικ, διοικεί όλο τον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης και δημιουργεί μόνιμο πονοκέφαλο στον Άνθρωπο Αράχνη. Είναι ιδιοκτήτης ενός ολόκληρου νησιού και επενδύει σε νέες τεχνολογίες. Θυμίζει λίγο Elon Musk αλλά χωρίς την αηδία με το Twitter.

 

 
 

LEX LUTHOR, $75 BILLION

Εδώ είναι το Έβερεστ των κακών. Ο απόλυτος κακός όλων των εποχών στην απόλυτη ταινία με σούπερ ήρωα. Ναι, ο Superman δεν τον γουστάρει αλλά η «συμπάθεια» είναι αμοιβαία. Ο άνθρωπος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει τον Superman γιατί πολύ απλά τον ζηλεύει και τον μισεί που δεν είναι κι αυτός σούπερ ήρωας. Έχει αφιερώσει την ύπαρξη του κάθε κυττάρου του στο να απεχθάνεται τον Superman, ποτέ όμως δεν καταφέρνει να τον κατατροπώσει ολοκληρωτικά, πάντα κάτι μένει. Αυτό είναι και το μαράζι του πιο πλούσιου και πιο σατανικού κακού εκεί έξω.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved