Πόσο δάκρυ θα ρίξουμε πάλι. Kobe, Shaq, Magic, Abdul-Jabbar, LeBron και Antoine Fuqua φρόντισαν και με το παραπάνω.

Δεν έχει σημασία αν υποστηρίζεις Lakers στο ΝΒΑ ή (λέμε τώρα) Charlotte Hornets, το θέμα είναι ότι μπροστά σε μια αληθινή ιστορία πάντα παρακολουθείς με προσοχή και παραδέχεσαι όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά σημαντικό. Η ιστορία λοιπόν τον Los Angeles Lakers από το 1980 και έπειτα είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, δίνοντας ουσιαστικά σημασία στο ΝΒΑ σε μια εποχή όπου οι Celtics είχαν τα πρωτεία και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

Όλα αυτά άλλαξαν ωστόσο όταν ανέλαβε τη διοικητική ηγεσία της ομάδας, ο Jerry Buss και τη βγάλει από το λήθαργο.

 

Ό,τι ακριβώς είδαμε στη σειρά «Winning Time» αλλά ελπίζουμε πιο ωραία.

Η ιστορία της ομάδας που έκανε καλύτερο το μπάσκετ στα 80’s, από την προσθήκη του Kareem Abdul-Jabbar, κυρίως όμως την απόκτηση του Magic Johnson και τη δυναστεία του «Showtime», την πτώση έπειτα από την αποχώρηση του Magic λόγω AIDS, την επιστροφή στη λάμψη τα χρόνια των Shaq-Kobe, τις διαφωνίες τους και τη διατήρηση των σκήπτρων επί ηγεσίας του Black Mamba, το σοκ από το θάνατό του τελευταίου το 2019 και την υπόσχεση του LeBron για επιστροφή στο θρόνο είναι μερικά από αυτά που είδαμε και σίγουρα ένα τρέμουλο δημιουργήθηκε μέσα μας.

Στη σκηνοθεσία του «Legacy: The True Story of the LA Lakers» από το HULU, βρίσκεται ο μοναδικός Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer), τα επεισόδια θα είναι 10 και από τις 15 Αυγούστου έρχεται στις τηλεοράσεις μας. Λέτε να είναι καλύτερο από το «Last Dance»; Σίγουρα έχει τα φόντα να κάνει κάτι το διαφορετικό.

Μια και μιλήσαμε για Fuqua, πόσο εύκολα βλέπεις σήμερα το Training Day;

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved