Εκτός από κιθάρες ο Slash ξέρει να διαλέγει και horror films

Όταν δεν τσακώνεται με τον Axl Rose, βλέπει ωραία θρίλερ. Και εμείς συμφωνούμε με τις επιλογές του.

Ο θρύλος των Guns N' Roses, Slash, που φημίζεται στον κόσμο της μουσικής για τις απαράμιλλες δεξιότητές του στην κιθάρα, είναι ένας σούπερ θαυμαστής του είδους του τρόμου. Από νεαρή ηλικία, εισήχθη στον κινηματογράφο μέσα από τη μαγεία των ταινιών τρόμου από πρωτοπόρους δεξιοτέχνες των οποίων τα αξέχαστα πειράματα άφησαν μόνιμη εντύπωση στις εκκολαπτόμενες δημιουργικές του ευαισθησίες.

Γιατί οι ταινίες τρόμου των 90s ήταν μακράν πιο τρομακτικές από τον σύγχρονο κινηματογράφο;

Όταν του ζητήθηκε να ονομάσει μερικές από τις αγαπημένες του ταινίες τρόμου όλων των εποχών, ο Slash διάλεξε αριστουργήματα σκηνοθετών όπως ο Alfred Hitchcock, ο George A. Romero, ο William Friedkin και πολλοί άλλοι. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το είδος του τρόμου, η επιλογή του Slash χρησιμεύει ως το τέλειο σημείο εισόδου στον κόσμο του σινεμά της φρίκης.

 

 
 

Σύμφωνα με τον θρυλικό μουσικό, οι γονείς του υποστήριξαν τη μανία του με ταινίες τρόμου. Ο Slash αποκάλυψε ότι η μητέρα του ήταν λάτρης του Χόλιγουντ και τον μύησε σε όλα τα κλασικά από τη δεκαετία του 1950 και του 1960. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’70, οι γονείς του τον πήγαιναν στους κινηματογράφους για όλες τις νέες προβολές.

Ο Slash είπε: «Νομίζω ότι το The Omen είναι το πρώτο στη λίστα μου. Ήταν μια ταινία που είδα όταν βγήκε. Πρέπει να ήμουν, δεν είμαι σίγουρος, μάλλον 8 ή 9 ετών ή κάτι τέτοιο. Είναι ο Gregory Peck και ο Lee Remick. Είναι μια σημαντική κινηματογραφική ταινία».

 

 
 

Ο Slash ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Εξορκιστής ήταν πολύ πιο αστείος από ό,τι περίμενε. Ο κιθαρίστας σχολίασε: «Είχα διαβάσει τόσες φρικτές κριτικές που ήμουν πεπεισμένος ότι θα ήταν τρομακτικό. Αλλά δεν ήταν καθόλου! Όλοι στο σινεμά γελούσαν με μερικά από τα τρομακτικά σημεία! Αλλά υποθέτω ότι θα ήταν λίγο τρομακτικό για μερικούς ανθρώπους».

Δες εδώ ποιες είναι οι αγαπημένες του ταινίες τρόμου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved