Η νέα spin-off ταινία του Creed επικεντρώνεται στον Ivan Drago

Τον είχαμε δει για πρώτη φορά το 1985 στο Rocky IV.

Είναι δίκαιο και γίνεται πράξη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Wrap», ο θρυλικός Ivan Drago ετοιμάζεται να επανέλθει στις οθόνες μας.

Μετά τις δύο πρώτες ταινίες του CREED, οι οποίες γνώρισαν τεράστια επιτυχία, η MGM φαίνεται πως ετοιμάζει ένα spin-off που θα επικεντρώνεται στη ζωή του Ivan Drago. Ο Robert Lawton πρόκειται να γράψει το σενάριο της ταινίας και η πλοκή θα επικεντρώνεται στη νέα ζωή του Ρώσου μποξέρ. Από το Rocky IV του 1985 μέχρι τον γιο του Viktor Dragon, που απολαύσαμε στο CREED 2 το 2018.

 

 

Ο Dolph Lundgren (Ivan Drago) μάς είχε προϊδεάσει πριν έναν χρόνο για την spin-off ταινία: «Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι συζητούν για τη δημιουργία ενός spin-off film του Drago με την MGM», είχε αναφέρει και πλέον το σενάριο μοιάζει πραγματικότητα. Επίσημες επιβεβαιώσεις δεν έχουμε ακόμη αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρει σάρκα και οστά.

 

 

Μέχρι τότε αναμένουμε για το CREED 3. Εκεί όπου O Jonathan Majors θα παίξει τον αντίπαλο του Adonis Creed στο ρινγκ. Πρόκειται για τον ηθοποιό που εμφανίστηκε ως Kang στο "Loki" και θα επανεμφανιστεί στο MCU μέσα από το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", ενώ πρωταγωνίστησε στη σειρά "Lovecraft Country" και το "Da 5 Bloods" του Spike Lee.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved