Τα αγαπημένα βιβλία του Johnny Depp ντροπιάζουν και τον μεγαλύτερο κουλτουριάρη

Μία λίστα με τα πιο καλά κομμάτια από την βιβλιοθήκη του ηθοποιού.

Ο Johnny Depp ετοιμάζεται για επιστροφή μετά την πρόσφατη δικαστική του μάχη εναντίον της Amber Heard, η οποία έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης στο διαδίκτυο. Έκτοτε, ο Johnny Depp συμμετέχει σε διάφορα πρότζεκτ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στον κόσμο του κινηματογράφου με πρωταγωνιστικό ρόλο ως βασιλιά Λουδοβίκου XV για το Netflix.

Jim Jarmusch: Γιατί πρέπει οι νέοι να γνωρίζουν το «βασιλιά» του Ανεξάρτητου Σινεμά

Με τα χρόνια, πολλοί ανέφεραν τον Ντεπ ως έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Οι μοναδικές του ευαισθησίες έχουν εμπλουτισθεί βαθιά από άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων μουσικών ειδώλων όπως η Patti Smith και σκηνοθέτες όπως ο Jim Jarmusch. Επιπλέον, ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε και τα αγαπημένα του λογοτεχνικά αριστουργήματα.

 

 
 

Όταν ρωτήθηκε για τους καλλιτέχνες που τον συγκίνησαν περισσότερο, ο Johnny Depp δεν δίστασε να πετάξει τα ονόματα τιτάνων όπως ο Bob Dylan και ο Tom Waits. Αν και η μουσική είναι η κύρια επιρροή πάνω του, ο ηθοποιός αντλεί επίσης από μια εκλεκτική επιλογή βιβλίων και ποίησης, η οποία κυμαίνεται από τη γενιά των Beat έως τη ρωσική λογοτεχνία.

Κάποτε ο Johnny Depp «βασάνισε» τον Leonardo DiCaprio

Τόνισε επίσης τον αντίκτυπο της γραφής του Jack Kerouac στη συνείδησή του: «Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ πραγματικά να πω εδώ που να μην έχει ειπωθεί πριν, ή ακόμη και να μην έχει προστεθεί σε αυτό. Ασφαλώς, αυτά τα βιβλία είναι τόσο σημαντικά για μένα όσο ήταν για πολλά άλλα άτομα της γενιάς μου. Αυτά είναι τα βιβλία που δεν θα ησυχάσουν ποτέ στο σπίτι σε ένα σκονισμένο ράφι».

Δες εδώ την πλήρη λίστα με τα αγαπημένα του βιβλία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved