Tην Τρίτη 19 Ιουλίου έχουμε rock n' roll πάρτι!

Το ReleaseAthens υποδέχεται ClutchTheHellacopters και BluesPills ή αλλιώς κιθάρες, μπύρες και χορό!

Οι Clutch είναι μια μπάντα που ζει για να δίνει συναυλίες, μπροστά σε οπαδούς κάθε ηλικίας. Από το ξεκίνημά τους, 30 χρόνια πριν, στο Maryland των ΗΠΑ, όποιος τους βλέπει στη σκηνή απλά δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμή τους. Είτε είσαι 50, είτε 30, είτε 15 ετών είναι αδύνατο να μην τους λατρέψεις από την πρώτη νότα. Γι΄αυτό και κερδίζουν συνεχώς νέους φίλους σε κάθε show που δίνουν, από μικρά clubs μέχρι αρένες και μεγάλα φεστιβάλ.

Οι The Hellacopters είναι ένα μεγάλο συναυλιακό απωθημένο μας, και αυτό «τερματίζεται» την Τρίτη 19 Ιουλίου.  Αυθεντικό rock ‘n’ roll, garage και punk, μια ασταμάτητη δύναμη στη σκηνή.

 

HELLACOPTERS

 

Ιδιαίτερα αγαπητοί και στην Ελλάδα, οι Blues Pills επιστρέφουν στη χώρα μας συμπληρώνοντας ιδανικά ένα απόλυτα ξεσηκωτικό rock'n'roll lineup!

 

bluespills

 

Ο συναυλιακός... μύθος λέει πως αν δεν έχεις τραγουδήσει έστω μία φορά "Bang, bang, bang, bang! Vamanos, vamanos" δεν έχεις νιώσει τι εστί πάθος σε συναυλία!
Tο “Electric worry”, είναι κάθε φορά, ένας θρίαμβος επί σκηνής! Αν ψάχνεις να βρεις τι κάνει τις συναυλίες των Clutch αξέχαστες, αρκεί μια ματιά στα setlist της τρέχουσας περιοδείας τους.

 

 

To "A Quick Death in Texas" έγινε γρήγορα αγαπημένο μεταξύ των φανατικών Ελλήνων οπαδών τους, και πως αλλιώς;
Ακαταμάχητο groove, απόλυτο fan, φοβερό video!

 

 

Oι Hellacopters είναι η επιτομή της rock n’ roll μπάντας. Το… βούτηρο στο ψωμί κάθε συναυλίας τους, είναι η διαρκής υψηλή ένταση και η άνεσή τους να διαπερνούν κάθε είδος.  Το εξαιρετικό "Reap A Hurricane" είναι η απόδειξη πως το ροκ δεν θα πεθάνει ποτέ!
Εθιστικά riffs, παθιασμένη ερμηνεία από τον ηγέτη τους, Nicke Andersson.

 

 

Δείτε την περσινή διασκευή τους στο περίφημο "All Along The Watchtower" του Bob Dylan και απολαύστε πόσα... άνετα ρέει καθετί κλασικό μέσα τους.

 

 

“Είναι σαν να ακούς πρώιμους Fleetwood Mac με τραγουδίστρια την Tina Turner”. Με αυτή την πρόταση υποδέχθηκε ο μουσικός τύπος το ντεμπούτο των Blues Pills. Δύσκολα θα βρεις πιο επιτυχημένη περιγραφή της μουσικής τους αλλά και δύσκολα να σκεφτείς καλύτερο κομπλιμέντο!
Δες το παρακάτω video απ’την εμφάνιση των Blues Pills στο Graspop Festival τον περασμένο Ιούνιο, με την ατόφια rock ‘n’ roll εκτέλεση του “Bye Bye Birdy” που καταλήγει σε crowdsurfing της φοβερής Elin Larsson!

 

 

Η προπώληση συνεχίζεται προς 35€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Το line up συμπληρώνουν οι ανερχόμενοι Deaf Radio και ο ΛΔΛΜ.
TICKETS: https://www.releaseathens.gr/event/clutch/

Είναι διαθέσιμο διήμερο εισιτήριο για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:

1. Clutch, The Hellacopters, Blues Pills, Deaf Radio, ΛΔΛΜ (19/7/22, Πλατεία Νερού) + Slipknot, Sepultura & more tba (23/7/22, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved