O Spike Lee κάνει σειρά την πρώτη του ταινία

Το τηλεοπττικό «She is gotta have it» θα προβληθεί από το Netflix

Η τελευταία του ταινία γυρίστηκε για λογαριασμό της Amazon, ήταν το Chi-Raq, μια σύγχρονη αφροαμερικανική Λυσιστράτη που διαδραματίζεται στα γκέτο του Σικάγου. Το επόμενο προτζεκτ όμως θα είναι σειρά για λογαριασμό του Netflix. Ναι, ο Σπάικ Λι είναι ενεργός και ακμαίος και επειδή είναι πολύ αγαπημένος, σε κάθε ανακοίνωση για μια νέα ταινία, ελπίζουμε ότι θα ξαναβρεθεί στη φόρμα του παρελθόντος.

Μάλλον, το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος, διότι η νέα σειρά, θα είναι μεταφορά του κινηματογραφικού ντεμπούτου στο μακρινό 1986 (τρία χρόνια πριν το εμβληματικό «Do the right thing»), του «She is gotta have it».

spike3f 1 web

Η υπόθεσή της περιστρέφεται γύρω από τα ψυχολογικά και συναισθηματικά ζόρια που περνάει η Nola Darling (DeWanda Wise), μια κοντά στα τριάντα καλλιτέχνιδα που ζει και εργάζεται στο Μπρούκλιν. Η Nola έχει ταυτόχρονα σχέση με τρεις άνδρες (να τη η Nola), για τους οποίους έχει επινοήσει και από ένα παρατσούκλι: ο ένας είναι «To καλλιεργημένο μοντέλο» (Cleo Antony), ο άλλος «Ο Προστατευτικός Τραπεζίτης» (Lyriq Bent) και ο τρίτος «Ο Da Original B-Boy Sneakerhead» -αν μπορείς κάνε εσύ την απόδοση στα ελληνικά)- (Anthony Ramos).

Προφανώς, η σειρά θα τοποθετείται στην Νέα Υόρκη του σήμερα και όχι στη ζωή και τους προβληματισμούς του 1986. Ο Λι θα σκηνοθετήσει και τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου, ο οποίος θα δοθεί στο κοινό από το Netflix ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών (23/11).

Πέρα από τα παραπάνω, αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι ένα πρώτο teaser trailer. Για πάτα play να σε δω.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved