associated press Το νέο «χτύπημα» προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο εντυπωσιάζει ολόκληρο τον πλανήτη

Ένα graffiti τριών μετρών στο κέντρο της Μιλγουόκι είναι μία ωδή στον Έλληνα superstar.

Υπάρχουν πρόσωπα που δεν τα βαριέσαι ποτέ. Που κάθε είδηση για εκείνα δε σε βαραίνουν τα βλέφαρά σου, ούτε σε κουράζουν. Πρόσωπα που γαληνεύουν την ψυχή σου και σχηματίζουν ένα χαμόγελο στα χείλη σου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το παιδί από τα Σεπόλια, ο δικός μας Giannis, ο MVP της καρδιάς μας. Ο Γιάννης είναι ο γιος που θα ήθελε να έχει κάθε πατέρας. Όχι γιατί καρφώνει δυνατά στις αντίπαλες μπασκέτες, όχι γιατί ο λογαριασμός του πλέον είναι φουσκωμένος με εκατομμύρια δολάρια, όχι γιατί είναι διάσημος. Αλλά γιατί ο Γιάννης παραμένει ταπεινός και πιστός στις αρχές και τα ιδανικά του. Ένα παράδειγμα προς μίμηση.

RISE: Ο Αντετοκούνμπο ίπταται στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του

Δυσκολεύομαι να φανταστώ κάποιον που να αντιπαθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ένας πραγματικός σταρ που έχει κάνει το Μιλγουόκι να ζει και να αναπνέει για εκείνον. Αποτελεί έναν λαϊκό ήρωα για την πόλη που πανηγύρισε το περσινό πρωτάθλημα του NBA. Το Μιλγουόκι βρίσκεται στο επίκεντρο του μπασκετικού χάρτη και πλέον αποτυπώθηκε στους τοίχους της πόλης.

 

 

Ο καλλιτέχνης Μαουρίτσιο Ραμίρεζ ολοκλήρωσε ένα απίθανο και τεράστιο γκράφιτι με τη μορφή του Giannis, το οποίο πιάνει τρεις ορόφους σε ύψος. «Ελπίζω να αρέσει τον Γιάννη», ήταν η ταπεινή τοποθέτηση του Ραμίρεζ και είμαστε σίγουροι πως ο Έλληνας σταρ δεν θα έχει κάποιο κακό λόγο να πει.

 

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «RISE» από την Disney, μία ταινία που θα φέρει στο κοινό τη μοναδική πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα δύσκολα χρόνια της φτώχειας ως παιδί μέχρι τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και από εκεί στην κατάκτηση του τίτλου στην περσινή χρονιά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved