Λες να δούμε την αρχοντική ομορφιά της Τζέσικα Τσαστέιν στους επόμενους X-Men;

Στον σκληρό και ατίθασο ρόλο της Αυτοκράτειρας των Σίαρ.

Η τελευταία ταινία του franchise των X-Men ήταν μια σκέτη αποτυχία και κανείς δεν ποτέ δεν πρόκειται να θυμηθεί το Αpocalypse, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήδη δεν ετοιμάζεται η επόμενη. Οι προετοιμασίες για Το X-Men: Dark Future έχουν ξεκινήσει από τον Απρίλη και όπως ξέρουμε θα είναι όλοι εκεί: Τζένιφερ Λόρενς, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέιμς ΜακΑβόι και φυσικά οι Σόφι Τένρερ (θα κάψουμε άδειες και καλοκαίρι για να σε απολάυσουμε στο Game Of Thrones) και Αλεξάντρα Σιπ, οι δύο λόγοι που έκαναν κάπως υποφερτό το Apocalypse.

Μιλώντας λοιπόν για ωραίες γυναίκες, ανοίξαμε σαμπάνιες (ντάξει, υπερβολή) στο άκουσμα της είδησης ότι η απόκοσμα και ψυχρά σέξυ Τζέσικα Τσάστεϊν είναι πολύ πιθανό να προστεθεί στο καστ. Η χαρά μας είναι έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν μάθαμε ότι ο ρόλος της θα είναι εκείνος της ζόρικης και σέξι Αυτοκράτειρας Λιλάντρα.

Η Αυτοκράτειρα Λιλάντρα κατάγεται από την εξωγήινη φυλή των Σίαρ και βρέθηκε στη Γη, αναζητώντας συμμάχους, όταν στράφηκε εναντίον του αδελφού της, Ντι’ Κεν. Ήρθε σε επαφή με τον Καθηγητή Ξαβιέ, στέλνοντας του οράματα ενόσω η ίδια ταξίδευε προς τη Γη.

Ο χαρακτήρας ανήκει στη saga του Dark Phoenix, αγαπημένη –αλλά και αμφιλεγόμενη- από τους φίλους των X-Men. Η συγκεκριμένη saga αφηγείται πώς η Τζιν Γκρέι απελευθέρωσε τη δύναμη του Φοίνικα, μια κοσμική δύναμη απαραίτητη για την ίδια αλλά βλαπτική για τους συντρόφους της και την ανθρωπότητα. Μια γεύση από τη συγκεκριμένη saga είχαμε πάρει στο μάλλον μέτριο X-Men: The Last Stand πριν από μια δεκαετία.

H FOX έχει προγραμματίσει την ταινία για τις 2/11 του 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved