3 καμένες ταινίες του Ryan Reynolds που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Αλλά κάνε το μετά το The Adam Project.

Ότι ο Ryan Reynolds διακατέχεται από μία μόνιμη μούρλα, είναι λίγο-πολύ γνωστό. Με τέτοιο τρόπο μάλιστα που φροντίζει να το δείχνει κάθε φορά. Όσοι ωστόσο της νέας γενιάς πιστεύουν ότι όλα ξεκίνησαν από το ρόλο του στο Deadpool, κάνουν μεγάλο λάθος. Ο Reynolds έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που τότε θεωρήθηκαν φλόμπες, αλλά που σιγά-σιγά γίνονται cult classics εξαιτίας της χαρακτηριστικής «αλλοπρόσαλλης» υποκριτικής του. Και ναι, φυσικά και υπάρχει top 3.

Αφού δεις το Adam Project, φρόντισε να εξερευνήσεις και αυτά εδώ τα διαμάντια.

Επίσης έχεις αναρωτηθεί τι σόι φαινόμενο είναι αυτό με τις ταινίες με nazi zombie;

 

Van Wilder

Η υπόθεση: Απλό, κάφρικο και νεανικό χιούμορ. Οι περισσότεροι θα πουν ότι ο Ryan Reynolds θέλει να ξεχάσει ότι γύρισε αυτή την ταινία. Όχι εμείς. Γιατί αν η ζωή του Van Wilder συμβόλιζε κάτι, ήταν το πως μπορείς να περάσεις κορυφαία στο πανεπιστήμιο. Με τέτοιο τρόπο μάλιστα που να μην θες όλο αυτό να τελειώσει. Επίσης ήταν ουσιαστικά το πρώτο βάπτισμα του πυρός για το κοινό, καθότι γνώριζε για πρώτη φορά το ιδιαίτερο χιούμορ του Reynolds. Λίγο αρρωστημένο ενδεχομένως, αλλά από την άλλη ποιανού τα μυαλά ήταν στη θέση τους στο Πανεπιστήμιο;

Η σκηνή: Δεν έχει να κάνει με τον Van Wilder, αλλά με την εκδίκησή του. Στο Ratpack συμφωνήσαμε ομόφωνα πως ακόμη γελάμε με το παρακάτω.

 

 

Waiting…

Η υπόθεση: Σερβιτόροι σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων, ζουν καθημερινές ιστορίες τρέλας προκειμένου να μπορέσουν να την παλέψουν στη βάρδια τους. Ryan Reynolds, Justin Long, Anna Faris αλλά και Luis Guzman σε ένα καστ που δεν θα ήθελες να το έχεις προσωπικό για κανένα λόγο. Θα μπορούσε αντί για ταινία να είναι και επεισόδια με σκετς, αλλά είναι πραγματικά ο Ryan Reynolds που φροντίζει να δέσει όλο αυτόν τον συρφετό και να το κάνει μία καλοστημένη κωμωδία.

Η σκηνή: Μία σκηνή που πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους μας. Μην τα βάζεις με τους ανθρώπους που ετοιμάζουν το φαγητό σου.

 

 

Χώρια ότι ο Ryan ξεχωρίζει και για το άνετο στυλ του.

 

Just Friends

H υπόθεση: Ένας παχουλός Ryan Reynolds που είναι ερωτευμένος από εποχές Λυκείου με την Amy Smart. Θα μεγαλώσει, θα αδυνατίσει, θα πιάσει για φιλενάδα την Anna Faris και θα γυρίσει πίσω στην μικρή του πόλη για να διεκδικήσει το κορίτσι των ονείρων του. Ωστόσο το ότι ξεφορτώνεσαι τα κιλά σου δεν σημαίνει ότι ξεφορτώνεσαι και το παρελθόν σου. Θα τα βάλει με παλιούς συμμαθητές, την Anna Faris και, φυσικά, τον αδερφό του.

Η σκηνή: Αν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα στο hockey με τα πιτσιρίκια και τις μάχες ανάμεσα στα αδέρφια, θα διαλέξουμε ξεκάθαρα το δεύτερο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved