Ένα μικρό κι ανεξάρτητο θρίλερ κοψοχολιάζει ολόκληρη την Αμερική

Το «It Comes At Night» είναι (μάλλον) ότι πιο φοβεριστικό κυκλοφορεί.

Το σκηνικό έχει στηθεί για μια μικρή διαδρομή στην κόλαση των φόβων μας: μια επικίνδυνη μεταδοτική ασθένεια μαστίζει την Αμερική. Ένας τρομακτικός λοιμός από τον οποίο κανείς δε μπορεί να ξεφύγει. Ο Paul, ένας πρώην καθηγητής, προσπαθεί να σώσει την οικογένεια του διαλέγοντας για καταφύγιο μία καλύβα στο δάσος.

Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη δύο κλισέ: ζόμπι-ασθένεια και απομονωμένο σπίτι. Τι είναι, λοιπόν, αυτό που έχει κάνει την κινηματογραφική Αμερική να παραμιλάει για το θρίλερ του ανεξάρτητου κινηματογράφου με τίτλο “It comes at night” που έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου;

it comes at night EKSO

Δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι καθώς ακόμα δεν το έχουμε δει. Εικάζουμε όμως πως η παρουσία του εξαιρετικού Joel Edgerton (του ανθρώπου που κατάφερε να επισκιάσει τον Τομ Χάρντι στην αδιανόητη ταινιάρα “Warrior”) αποτελεί μεγάλο προσόν. Επίσης ο νεαρός σκηνοθέτης Trey Edward Shults είχε καταφέρει να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το ντεμπούτο του “Krisha” (2015) που καταπιανόταν με το θέμα των εθισμών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ένα είναι σίγουρο: το αμερικάνικο ίντερνετ παραμιλάει για το πόσο πολύ φαίνεται να επηρεάζει το κοινό η ταινία. Λέτε να κατάφεραν να πιάσουν επίπεδα του ισπανικού “Rec” (2007). Οψόμεθα με τρομερή αγωνία!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved