Αν λάτρεψες το σούπερ επικό Princess Mononoke, σου έχουμε τρομερά νέα

Τα studio του Hayao Miyazaki έχουν έτοιμη τη νέα τους anime ταινία.

Τα Studio Ghibli, για την ακρίβεια ένα μεγάλο μέρος της δημιουργική τους ομάδας που ίδρυσαν τα νεοσύστατα Studio Ponoc, έχουν έτοιμη τη νέα τους ταινία που θα παιχθεί στις ιαπωνικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι και έχει τίτλο “Mary and the Witch’s Flower”. Για άλλη μια φορά βασίζεται σε «ευρωπαϊκό» σενάριο καθώς αποτελεί την αναπαράσταση του παραμυθιού “Little Broomstick” της βρετανίδας, Mairy Stewart.

Το δυστύχημα είναι πως ο ιδρυτής τους των Studio Ghibli, ο θρυλικός Hayao Miyazaki σταμάτησε στα 76 του χρόνια να καταπιάνεται με το δημιουργικό κομμάτι καθώς έκρινε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αποσυρθεί. Πρόλαβε βέβαια να μας αφήσει αρκετά animated αριστουργήματα που έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα στην καρδιά μας: όπως το Spirited Away (2001), το Howl’s Moving Castle (2004) και πάνω από όλα το προσωπικό αγαπημένο, το σούπερ επικό Princess Mononoke (1997).

Ομολογούμε πως το καινούργιο anime μοιάζει να κινείται περισσότερο στα χνάρια του «παραμυθένιου» Spirited Away κι όχι σε επικά μονοπάτια, όμως το βασικό ζητούμενο είναι άλλο: θα καταφέρουν να συνεχίζουν τη μαγεία του δάσκαλού τους οι μαθητές;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved